ערב יום שני, אולם רובינא בתיאטרון הבימה. מאיר ברנד מנכ"ל גוגל ישראל, מזרח התיכון, רוסיה ואפריקה, מראיין את מאמן הכדורסל דיוויד בלאט בכנס השנתי של גוגל 2017-Think. במסגרת "שאלון האסוציאציות" הפתיע בלאט את הקהל עם כמה תשובות, כשהדמות שמעוררת בו השראה - "אימהות", ההצלחה - "היא בידינו", וישראל - "המקום הכי טוב בעולם". בלאט שיתף את הנוכחים במה שלמד מהחוויה שלו  ב-NBA  וציין שהיה "צריך לעבור את השנה הזו בכדי להבין עד כמה לא הבנתי".
 
בין באי האירוע שספגו השראה היו דוד מימון - מנכ"ל אל על, יונה פוגל מנכ"ל פז,  איציק צייג מנכ"ל אסם, רענן סעד מישנה למנכ"ל ביטוח ישיר, אייל ולדמן מנכ"ל מלאנוקס, שוקי אברמוביץ׳ מנכ"ל אווה טרייד, אלעד גולדנברג מנהל הפעילות של ebay ישראל,  אדן שוחט מקרן אלף, משה חוגג מנכ"ל מובלי, מנכ״לית בנק לאומי רקפת רוסק-עמינח, מנכ"לית לאומי דיגיטל תמר יסעור, משנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו ונוספים. על הקייטרינג עמל במרץ עם צוותו, במרתפי התיאטרון, השף ארז קומרובסקי.
הפסיפס של ד"ר פישר 

בגלריית ZOA לאמנות ע"ש דבורה פישר ז"ל, שבבית ציוני אמריקה בתל-אביב, נפתחה ביום שני תערוכה בנושא 'משפחה'. התערוכה היא מחווה לפעילותו של מרכז 'פסיפס', המתמחה במתן תמיכה וליווי מקצועי למשפחות מאמצות. אמני התערוכה הנם חברי עמותת "אמן בעירו" מכפר סבא  - קבוצת מקצועית של ציירים ואמנים מוכשרים, המציגים בגלריות ובמרכזי תרבות מובילים, בכל רחבי הארץ. נצפו: ד"ר אלי פישר נשיא ומייסד קבוצת ד"ר פישר ומנכ"לית עמותת 'פסיפס' תמי לפיד. 

דורון פולק, תמי לפיד וד
דורון פולק, תמי לפיד וד

בשולחן החג של בוקסר

השבוע חוגגים ברחבי ישראל את חג הפורים, אבל יש, כך מתתברר, מי שכבר עמלים לקראת חג הפסח. שמואל בוקסר - מנכ"ל 'יקבי ברקן', ניר גל, מנהל השיווק של חטיבת היין והבירה ב'טמפו' ולי בולדס מנהלת תחום יין בטמפו, קיימו השבוע ערב טעימות מיוחד לסדרת האיכות Assemblage במסעדת 'לומינה' של השף מאיר אדוני. מי שהפתיעה והגיעה לאירוע הייתה הייננית הראשית של יקבי ברקן, עירית בוקסר-שנק, שחזרה מחופשת הלידה שלה לערב אחד. אביה של עירית ומנכ"ל היקב, שמואל בוקסר, בישר שבקרוב מאוד, יכלול מרכז המבקרים של יקבי ברקן בחולדה, חלל חדש להופעות שתארגן קבוצת הזאפה.

לי בולדס, שמואל בוקסר, עירית בוקסר וניר גל (צילום: אלירן אביטל)
לי בולדס, שמואל בוקסר, עירית בוקסר וניר גל (צילום: אלירן אביטל)


ברכת שלום לקרון 

בכירים בתעשיית האנרגיה והתשתיות הגיעו ביום שני למלון דן תל אביב, לאירוע פרידה מפטריק קרון, נשיא אלסטום. קרון ליווה במשך שנות כהונתו פרויקטים בולטים בישראל בהם הרכבת הקלה בירושלים, פרויקט אגירה שאובה בגלבוע שנמצאת בתהליך הקמה מתקדם, תחנת צפית ואת הקמת תחנת הכח התרמו-סולארית המוקמת בימים אלה באשלים שברמת נגב.

העניקו מתנה קולקטיבית וברכו: יו"ר מועצת המנהלים של דליה אנרגיה - דורון סט ומנכ"ל דליה אנרגיה איתן מאיר, יו"ר מועצת המנהלים של סיטיפס, אברהם בייגה שוחט ומחזיק המניות העיקרי בסיטיפס יאיר המבורגר, נשיא ברייטסורס אנרג'י בישראל ישראל קרויזר, נשיא אלסטום ישראל ניסים זוילי, מנכ"ל חברת חשמל עופר בלוך, מנכ"ל רכבת ישראל בועז צפריר, שגריר צרפת בישראל פטריק מזונאב, יו"ר רשות החשמל לשעבר אורית פרקש- הכהן ועוד.
ניסים זוילי, פטריק קרון ופטריק מזונאב (צילום: תמר מצפי)
ניסים זוילי, פטריק קרון ופטריק מזונאב (צילום: תמר מצפי)

 
הרצוג, אהריש ורז עושים את איפא"ק

יו"ר האופוזיציה, יצחק בוז'י הרצוג, נסע להציג את תכנית ההפרדה שלו בוועידת איפא"ק שנערכה השבוע בוושינגטון, ארצות הברית. בין 18 אלף האורחים של הוועידה, ובכלל זה שלושת המועמדים לנשיאות ארה"ב, הילרי קלינטון, דונלד טראמפ וטד קרוז - ששלהבו את הקהל הרב, עצר הרצוג לתמונה למזכרת  עם לוסי אהריש, וליאור רז שהוא כוכב הסדרה "פאודה". 

יצחק הרצוג, ליאור רז ולוסי אהריש (יח
יצחק הרצוג, ליאור רז ולוסי אהריש (יח


דן נפתלי, מורן אטיאס ומיכה הוניגמן (צילום: אלירן אביטל)
דן נפתלי, מורן אטיאס ומיכה הוניגמן (צילום: אלירן אביטל)

האחים הוניגמן מרימים

בעלי חברת האופנה הוניגמן, מיכה ויעקב הוניגמן, והמנכ"ל החדש קובי מויסא, ערכו בערב שני הרמת כוסית לכבוד הגעתה ארצה של הפרזנטורית של הרשת, מורן אטיאס. האיוונט נערך בבר התל אביבי 'זו ביזו' שאחד מבעליו הוא שי כהנא - בן זוגה לשעבר של אטיאס. הרימו כוסית: ארנון תורן מנכ"ל קבוצת עזריאלי, צביקה רוזנטל מנכ"ל קניון עזריאלי רמלה, השף דויד פרנקל, איש העסקים וחיי הלילה דן נפתלי  ועוד.

 
המלצת השף | לילה גראבלי, חצר גולדמן 

(יח
(יח


השפית והבעלים של מסעדת חצר גולדמן בתל אביב, ממליצה על מוסחאן עוף. "מוסחאן עוף היא מנה ערבית קלאסית עם טוויסט מודרני. המנה מורכבת מכרעיים של עוף, המוגשות על פיתה  מקמח מלא, הנאפית במקום בשילוב בצל, סומק, טחינה ושקדים קלויים", מספרת לילה גראבלי. "במנה משולבים תבלינים מקומיים, כשהסומק בעל הטעם האותנטי מיובא מירדן".

(יח
(יח