משה ממרוד, מנכ"ל והבעלים של תדיראן גרופ, ערך ביום שני בלשכתו קבלת פנים לג'ודוקא שגיא מוקי. חברת תדיראן גרופ מלווה את הג'ודוקא בשנתיים האחרונות ומעניקה לו חסות, הכוללת סיוע וליווי באימונים ובתחרויות ברחבי העולם, כחלק מההכנה שלו לקראת המשחקים האולימפיים הקרבים. ממרוד בירך את מוקי לקראת יציאתו למשחקים האולימפיים בריו שבברזיל, והעניק לו את הספר "מלך העולם" - הביוגרפיה של המתאגרף האגדי מוחמד עלי.
ברניב מפרגנת ותורמת
כמידי שנה וכמיטב המסורת, התגייסה זכיינית ערוץ 2 "רשת" למען ילדי "וראייטי". השנה, עמד ערב ההתרמה המרגש בסימן מחווה ליוצרים של שירי הילדים הקלאסיים של כל הזמנים, בעיבודים חדשים שהופקו במיוחד על ידי יוצאי "דה וויס" גיא ויהל. במסגרת הערב המוזיקלי אשר הועבר בשידור חי ממוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב, גויסו כ-6.7 מיליון שקלים לילדי וראייטי.
התייצבו למחוא כפיים: אבי צבי מנכ"ל רשת ורעייתו רוית ברניב - יו"ר תנובה לשעבר וסטודנטית למדעי החברה כיום, עורכי הדין תמי ויהודה רוה, עמוס וולטש, רוני פוקס וכמובן ראשי העמותה עו"ד אורי סלונים, אודי אנג'ל וריקי אריאל.
גילת מפיץ את החזון בנצרת
אירוע מרגש במיוחד נערך השבוע בנצרת. ג'ריס וספא מיילד, ערכו ערב לטובת הקרן לחקר הסרטן בישראל ICRF, במסעדת אולגה בעיר. במהלך הערב נחשפה פעילותה של הקרן בפני מובילי דעת קהל בולטים בחברה הערבית בנצרת. כיבדו בנוכחותם: רופאים וחוקרי סרטן מהמגזר הערבי - בראשותו של ד"ר מסעד ברהום, מנהל המרכז הרפואי הגליל בנהריה. עו"ד תמיר גילת, יו"ר הקרן לחקר הסרטן בישראל ICRF, הודה מקרב לב למארחים על ההזדמנות להפיץ את החזון למציאת פתרון למחלה, באמצעות חוקרי הסרטן המובילים בישראל.
קונקט פרמיום בעמק חפר
חברת כסלו תחבורה, יבואנית צמיגי קונטיננטל לישראל, השיקה לאחרונה את צמיג הפרמיום החדש של החברה - "קונטי ספורט קונטקט 6", באירוע חגיגי שנערך במתחם 'ערוגות בושר' שבעמק חפר. הצמיג המדובר נבחר בין היתר על ידי חברת פורשה העולמית, כצמיג דגל. הרברט מנשן, סגן נשיא בכיר בקונטיננטל, הגיע לאירוע ופגש את צביקה גרינברג - בעלי כסלו תחבורה ויבואן קונטיננטל לישראל ובתו עתליה, ערן רוזנשיין ואבי פרשטמן, סמנכ"לים בכירים בשנפ השותפה בקונטיננטל, אבי אורטל - שותף בקרן סקיי ורבים אחרים.
המלצת השף | ישראל אהרוני, HIRO ראמן בר
שף דוכן 'HIRO ראמן בר', ממליץ על מנת הבאנס. "מדובר בפרשנות מודרנית ללחמניית ה'באו' הסינית המסורתית, שמתבשלת על אדים בלבד", מסביר ישראל אהרוני. "כיוון שהיא אוורירית וקלילה, היא מתאימה מאוד לימי הקיץ החמים, במיוחד כאשר היא משלבת בחזה עוף מאודה במרינדה מיונז צ'ילי ודבש, דייקון כבוש, בצל ירוק, חסה פריכה ובצלי שאלוט פריכים".
שף דוכן 'HIRO ראמן בר', ממליץ על מנת הבאנס. "מדובר בפרשנות מודרנית ללחמניית ה'באו' הסינית המסורתית, שמתבשלת על אדים בלבד", מסביר ישראל אהרוני. "כיוון שהיא אוורירית וקלילה, היא מתאימה מאוד לימי הקיץ החמים, במיוחד כאשר היא משלבת בחזה עוף מאודה במרינדה מיונז צ'ילי ודבש, דייקון כבוש, בצל ירוק, חסה פריכה ובצלי שאלוט פריכים".