השף כריס גולדינג, מסעדת 'דיינינגס', מלון נורמן בתל אביב
סוגים שונים של טרטר צ'יפס המוגשים בתחילת הארוחה כמתאבנים. מדובר בטעימות בגודל ביס המוגשות על צ'יפס תפוח אדמה פריך תוצרת בית, כשמעליו: ראמפס סטייק צרוב ומיסו מתובל, אקאמי טונה ויאקי מיסו, יילו טייל צרוב, לובסטר, או קינג קראב ומיונז חלפיניו.
לילה גרבלי, מסעדת 'חצר גולדמן' ביפו
קאפלצו סלק עם גבינת עזים גלילית ופרמז'ן- מנה המשלבת בתוכה את הסלק מאדמת ארץ ישראל שגדל באדמה, לצד גבינת עזים תוצרת צפון הארץ. מנה המשקפת את אבני היסוד של החקלאות בארץ. מנה מנחמת, חמה ומשפחתית.
רז רהב, שף מסעדת OCD היפואית
מנה של פורל כבוש, קולורבי אפוי מאובק באבקת עלי רוקט, אגוזי לוז, תפוחים ופרחי בוראז'.
השף רן שמואלי
הניסואז הוא קלאסיקה צרפתית במיטבה. הסלט, שמקורו בעיר ניס השוכנת בריביירה הצרפתית, מככב לא אחת באירועי הקייטרינג שלנו בזכות הצבעוניות ועושר הטעמים שלו: שעועית ירוקה חלוטה קלות, נתחי טונה אדומה, זיתים שחורים, ביצה קשה, ועלי אנדיב פריכים.
שף קונדיטורית קרן קדוש, קפה קדוש בירושלים
מגה מקרון פטל, מסקרפונה ותותים קינוח שהוא חגיגה אחת גדולה. צורת המקרון הסטנדרטית העגולה הפכה למרובעת, ומכילה כל טוב. מומלץ לנעוץ כפיות בקינוח ולאכול אותו ביחד.
שף יוסי שטרית מסעדת משיה
מנה של תאנים טריות, מוס גבינה כחולה, פרנג'יפאן- קרם שקדים עשיר, וגבינת גיוסט - גבינה נורבגית מקורמלת בעלת טעם מתקתק המזכיר במשהו ריבת חלב- קינוח שכולו מתיקות מעודנת
השף עמוס שיאון ממסעדת "הלנה בנמל" בקיסריה
מוסר כבוש בסלק וערק על סלט עשבים, שקדים קלויים וקרם חציל מעושן. דפים דקיקים של סלק מסודרים זה לצד זה, שכבות המוסר מסודרות זו מעל זו ויוצרות רובד נוסף של טקסטורה למנה. מלמטה קרם חציל עדין ועליו סלטון עדין של עשבים.