המוזיקאית נינט טייב התאחדה אמש (שבת) עם בן זוגה לשעבר ואב ילדיה, המוזיקאי יוסי מזרחי על הבמה במהלך שהתארחה בהופעה של ״אינפקטד מאשרום״.
השניים נצפו מתחבקים בזמן שטייב שרה ומזרחי מנגן בגיטרה. מדובר במפגש הראשון הפומבי בין השניים לאחר שנודע על הפרידה. כזכור, בחודש נובמבר האחרון נודע כי האקסים מתכוונים להתגרש לאחר עשור של נישואים ושתי בנות משותפות.
לפני כשבוע וחצי הזמרת שיחררה סינגל בו מעורב לא אחר מבן זוגה לשעבר - מזרחי. טייב הוציאה שיר בשם ״אליס״ אותו כתבה והלחינה, ומי שאמון על העיבוד וההפקה המוסיקלית של היצירה הוא האקס. כזכור, ההודעה על הגירושים הגיעה לאחר ששני היוצרים הספיקו להתגרש ברבנות הרחק מכלי התקשורת.
לפני כשמונה שנים, ירדו בני הזוג מהארץ כדי לבנות קריירה בינלאומית. הם קיימו סיבובי הופעות בארה"ב ולפני כשנתיים טייב ומזרחי שבו ארצה.