אתמול נחשפנו לזוג החדש והשני בעונה החדשה של "חתונה ממבט ראשון" - איילה מינקר בת ה-33 מבית הלוי, בעלת עסק לתהליכים קהילתיים דרך שירה, ולחתן שחר גל מתל אביב, מדריך קבוצות ומלווה תהליכי שחרור מתלות.
איילה צעדה בשביל חופה אל עבר החתן הנרגש ביום שאמור להיות המאושר בחייהם, אלא שביום הצילומים הייתה לכלה שמחה כפולה. בדיוק ביום החתונה, היא ציינה את חגיגות יום הולדתה ה-33, פרט מעניין שהסתירו מעיני הצופים אמש.
היא קיבלה מחברותיה עוגת יום הולדת והחתן עודכן על האירוע רגע אחרי החופה, אבל בהפקה בחרו שלא לציין את חגיגות יום הולדתה בפרק החתונה.
אנחנו השגנו לכם תיעוד של הכלה מכבה את נרות עוגת יום ההולדת ומבקשת משאלה רגע לפני שצעדה בשביל חופה לפגוש את החתן המיועד, יכולים לנחש מה הייתה המשאלה והאם היא התגשמה?
איילה, למי שפספס את הפרק אמש, היא בעלת עסק שנקרא "בין הקולות", ערבים לקהילות וארגונים של שיחה ושירה משותפת. נולדה וגדלה בניר יצחק. היא ארגנה את אירוע יום ההולדת לבארי שנערך בשישה באוקטובר. ישנה אצל הוריה בקיבוץ והייתה שם בבוקר השבעה באוקטובר, כשהיא ומשפחתה ניצלו בנס כשהמחבלים פסחו על ביתם. אחיה עידן, נהרג באסון המסוקים כשהיה בן 21 והיא בת שבע בלבד.