אראל סג"ל ואייל ברקוביץ' דנו בשלל נושאים בפתח התוכנית ב-103FM, בין היתר בפרשת המאמן מיבנה, והפרסום לפיו שרה נתניהו הציע מועמד לרמטכ"לות, והגיעו עד כדי המחזה של שיחה אפשרית בין בנימין לשרה נתניהו.
לגבי המאמן מיבנה, טען ברקוביץ': "לי בחבר'ה במשך כל שנותיי, כנשוי, כבן זוג, כאחד שתחזק זוגיות במשך 30 ומשהו שנה קראו 'הפרימיטיבי'. אשתי לשעבר טלי אמרה לי 'אתה פרימיטיבי', זוגתי לשעבר שרון אמרה לי 'אתה פרימיטיבי', החברים שלי עד היום 'אתה פרימיטיבי' ובסך הכול יש לי את העקרונות שלי לגבי אישה, בעל, גבר וכל מה שקשור".
הוא ציין: "כל השנים ביקשתי גם מבת הזוג שלי, גם מאשתי לשעבר, לא ללכת לאימונים פרטיים עם מאמן כושר. אני חושב שאישה שהולכת לאימון פרטי עם מאמן כושר זה משהו מאוד בעייתי. אימון כושר אישי יש בו משהו אינטימי. בין גבר לאישה כשיש משהו אינטימי, בסופו של דבר יכולה לקרות סיטואציה כמו שקרתה ביבנה. זו אישה שמגיעה למאמן כושר, נמצאת איתו שלוש פעמים בשבוע, שעה-שעה וחצי, אחרי זה גם שותים קפה ביחד, מדסקסים על החיים, היא מתחילה לספר לו את הבעיות שלה עם הבעל, ואז מתחיל הבלגן, אז למה להיכנס לזה בכלל?".
"אף אישה לא תאהב שאני או אתה נלך למאמנת כושר פצצה שנהיה איתה שלוש פעמים בשבוע שעה וחצי ונייצר איתה מערכת יחסים חברית בהתחלה, אז למה להן מותר ולנו אסור? אתן רוצות שוויון? אז בואו נעשה שוויון בהכול. אתן רוצות שוויון, אז בואו נעשה שוויון בהכול", אמר ברקוביץ', והוסיף: "זה כמו ריקודי עם".