כתבת חדשות 12 מיכל פעילן, חשפה אתמול במהדורה, תמלילים מתוך העימות הקשה שנערך בין הזמר אייל גולן למתלוננת הראשית בפרשת "משחקי חברה" טאיסיה זומולצקי בחדר החקירות של המשטרה.
פעילן כאמור, לא ציפתה לפולואפ או להתייחסות לכתבה שלה, אבל בטח שלא ציפתה לדבר הבא: רדיו לב המדינה בחר לפתוח היום את שידורי התוכנית של שעות הצהריים עם השמעות להיטיו של גולן.
View this post on Instagram
ברדיו לב המדינה פתחו את התוכנית של השעה 14:00 עם שיר של אייל גולן. על הדרך השדרן גם מרים לו. אף מילה על הסערה הציבורית סביבו.
— Michal Peylan • מיכל פעילן (@michalpeylan) February 4, 2025
יקום מקביל.
העיתונאית התייחסה בציוץ ל"אצבע בעין" שקיבלה מהרדיו וכתבה: ״ברדיו לב המדינה פתחו את התוכנית של השעה 14:00 עם שיר של אייל גולן". פעילן הוסיפה: ״אף מילה על הסערה הציבורית סביבו. יקום מקביל״.
כידוע, תחנות רדיו רבות בחרו שלא להשמיע את שיריו של הזמר, כמו גם הופעות רבות שלו שבוטלו, ומחזמר של להיטיו שירד מהבמות בעקבות חוסר ביקוש. אלא שרדיו לב המדינה בחרו, ככל הנראה, לתמוך בזמר.