העיתונאי חיים לוינסון הגיב היום (שבת) לפוסט של פרופ' משה כהן אליה, פאנליסט בתוכנית "הפטריוטים", בביקורת חריפה, וכתב כי כהן אליה מציג עצמו כמי ש"תמיד צודק". לאחר מספר דקות לוינסון המשיך לתקוף את דבריו של כהן אליה ורשם ברשת X: "מי מספר לנרקומן תשומת לב הזה שהוא אולי פרופסור למשפטים אבל לא מבין דבר אחד פשוט: 'הימין רוצה לחסל את העליון כדי להסיר עוד מכשול לקידום אג'נדות כהניסיטיות אפלתיות וגזעניות, והוא האידיוט השימושי שלהם'".
מי מספר לנרקומן תשומת לב הזה
— Chaim Levinson (@chaimlevinson) February 14, 2026
שהוא אולי פרופסור למשפטים
אבל לא מבין דבר אחד פשוט: הימין רוצה לחסל את העליון כדי להסיר עוד מכשול לקידום אג'נדות כהניסיטיות אפלתיות וגזעניות, והוא האידיוט השימושי שלהם https://t.co/mbZSfJDhO9
כאמור, הבוקר פרסם כהן אליה ברשת החברתית X תיאור שיחה עם בנו, סביב השתתפותו בפאנל, שבו נאמר כי כהנא צדק ברוב דבריו. כהן אליה הדגיש כי הוא מתנגד לגזענות ולכהניזם, אך הסביר כי הוא מקיים שיח עם מגוון דעות פוליטיות מתוך תפיסה ליברלית. עוד טען כי הוא פועל לצמצום הקיטוב בישראל ולגיבוש פשרה חוקתית, אך מתח ביקורת חריפה על מערכת המשפט, על מחאת קפלן ועל מה שכינה "היוריסטוקרטיה", שלדבריו חוסמת פשרות ופועלת ממניעים פוליטיים.
.