רק ג'ודי שלום ניר מוזס, הידועה כפעילה ברשתות החברתיות, מסוגלת לשכנע את ראש הממשלה ורעייתו, בנימין ושרה נתניהו, להצטלם איתה בתמונת סלפי.
אז כנראה שכבר אפשר לחגוג את הפיוס הרשמי בין מוזס לזוג נתניהו. בארוחת ערב חגיגית שערך אמש ראש הממשלה לחברי הכנסת של הליכוד, נצפו גם רעייתו של השר סילבן שלום, ג'ודי ניר מוזס, שהצטלמה סלפי עם הזוג המלכותי כל אחד בנפרד, והעלתה את התמונות לרשתות החברתיות.
לצד התמונה של ראש הממשלה כתבה מוזס באינסטגרם: "עם ידיד לוהט, אצל ביבי ושרה בחצר". בפייסבוק כתבה מוזס טקסט אחר: "ארוחת ערב בבית של הבוס של סטיב, הרבה ירקות כמו שאני אוהבת". בתמונה עם שרה כתבה באינסטוש ''שרה דופקת הופעה מתוקה ומחבקת" ואילו בפייסבוק בכיתוב שונה: "שרה לוהטת בבלונד בקיצור יצאתי דהויה".
שרה וג'ודי. צילום: אינסטגרם
הפיוס הרשמי? ג'ודי ניר מוזס בסלפי עם הזוג נתניהו
בארוחת ערב חגיגית שערך ראש הממשלה לחברי הכנסת של הליכוד, הופיעה גם רעייתו של השר סליבן שלום. על התמונה עם שרה שהעלתה לאינסטגרם כתבה ג'ודי: "מתוקה ומחבקת"
TMI VOD
"ריאליטי פיד" פרק 30: יובל בוצ'ן מדברת על הכל
מאי תגר ויפתח רמון בדרך לשלב הבא?
בר רפאלי בסט של "קסטרו"
בל אגם חושפת: חוסר הביטחון שהסתירה באיפור
סאן מזרחי בריאיון ל-TMI
אחרי האירוסין: עומר נודלמן בראיון ל-TMI
אדיר מילר בפרימיירה ל"ריסט"
נועם בתן בריאיון ראשון לאחר הזכייה
בת חן סבג מדברת על דודו פארוק - ועל מה שלא הייתה חוזרת עליו