השף אייל שני רתם את מסעדת “מזנון" שלו לפעילות למען מטה משפחות החטופים, שבמסגרתה כל מי שמזמין משלוח מהמסעדה בוולט מקבל רבע פיתה ריקה וגלויה עם לינק לתרומה לַמַּטה והכיתוב: “בשבילך, רבע פיתה היא רק עוד ביס של עונג. בשביל כל אחד מאחינו שבשבי, היא כל מה שיש לו כדי להחזיק עוד יום אחד בחיים בתקווה שנשחרר אותו".

אייל שני  (צילום: פלאש 90)
אייל שני (צילום: פלאש 90)


> בשורות טובות ממיאמי. הזמר גד אלבז, בנו של בני אלבז האגדי, נכנס לעולם העסקים ופתח מסעדה מרוקאית כשרה במיאמי. היא נקראת “ט'גין", וממוקמת בגולף סטרים הולנדייל.

אלבז, מה מנת הדגל?
“'הדג של גד', דג מרוקאי מבית אמא במתכון שלי. הקונספט של המסעדה הוא למשוך קהל אמריקאי לטעום לראשונה אוכל מרוקאי".

גד אלבז (צילום: ליאור פינקסון)
גד אלבז (צילום: ליאור פינקסון)


> ילד הפלא ישראל בר־און, זוכה העונה השישית של “כוכב נולד", מציין כבר 35 חורפים. ליאורה התקשרה לברך.

מזל טוב, ישראל. איך הזמן עובר מהר כששרים.
“תפסת אותי בול בתאריך העברי של יום ההולדת שלי".

ומה מעשיך בימים אלו?
“אני מוציא שיר חדש ממש בקרוב".

ומה עוד?
“אני מופיע בהצגות לילדים עם ‘ראשית הילדה הנצחית', מעלה יחד עם לימור אוסמו פינילס, הרצאה מוזיקלית בשם ‘הייתי צריכה לעצור', שמדברת על התמודדויות וחיזוקים בצל פוסט־טראומה, מופיע בחתונות ובאירועים פרטיים לפי הזמנה, ומופיע גם בהרכב מחווה לשירי שלום חנוך, אריק איינשטיין ומאיר אריאל במופע ‘נפגשים על הדשא'".

ונרים כוס לחיי האהבה?
“הכל כרגע בצנעה. כשיהיה לי מה לחדש מבטיח לספר לך".

ישראל בר און (צילום: צילום מסך)
ישראל בר און (צילום: צילום מסך)