השחקנית עדי חבשוש מצליחה למשוך אליה את כל אור הזרקורים לאחרונה, בעיקר בשל השתתפותה בקומדיה הרומנטית החדשה "בקרוב אצלי" שבערוץ 12, בה ארבעה גברים מסוקסים וחתיכים מתחרים על ליבה של דסי, הדמות אותה היא מגלמת.
בסשן שאלות-תשובות שערכה חבשוש הבוקר (שני) בסטורי שלה, ענתה לאחד השואלים ששאל אותה את מי הייתה בוחרת מבין ארבעת הבנים שמשתתפים איתה בסדרה.
חבשוש ענתה לכך: "תשמעו, אני לא יכולה להגיד באמת במי הייתי בוחרת. הם יעלבו לי, הבנים. בסוף בסוף, אני חושבת שלא הייתי בוחרת באף אחד, כי אני חושבת ששחקן לא מתאים לי. אני צריכה נגר או אולי איש צבא. ובמקביל יש לי את הבחירה שלי, אבל אני לא יכולה לספר".
עדי חבשוש מגלה: זה הגבר שהייתי רוצה
עדי חבשוש נשאלה איזה מבין ארבעת הבנים שמחזרים אחריה בסדרה החדשה היא הייתה בוחרת. זו התשובה הבלתי צפויה שהיא סיפקה
TMI VOD
אחרי האירוסין: עומר נודלמן בראיון ל-TMI
אדיר מילר בפרימיירה ל"ריסט"
נועם בתן בריאיון ראשון לאחר הזכייה
ספיר אביסרור בהריון שלישי: "האתגר עוד לפניי"
עדי הימלבלוי על הזוגיות עם בן זיני | ריאיון ל-TMI
סטטיק בריאיון ל-TMI
עדן חסון בראיון ל-TMI
יהודה בוחבוט על הזוגיות עם מיכל הקטנה
בין קאטליה ללנס סטרול: יעל שלביה סוגרת פרק