היום (רביעי) נודע כי תאגיד השידור ״כאן״ החל לעבוד על השיר שיבצע נציג ישראל באירוויזיון 2025 שצפוי להתקיים בחודש מאי הקרוב. נציג ישראל בתחרות הבינלאומית ייבחר בתכנית ״הכוכב הבא לאירוויזיון״ של קשת 12.

עשרה ימים לפני הגמר הגדול, רגע לפני שיבחר נציג שייצג אותנו באירוויזיון, לפי דיווח של אתר ״For Real״, תאגיד השידור פנה לזמרת אודיה אזולאי בהצעה להגיש שיא לוועדה שתבחר את השיר שייצג את ישראל בתחרות.

אודיה אזולאי (צילום: יניר סלע)
אודיה אזולאי (צילום: יניר סלע)

נוסף לאלה, נודע כי נעשו פניות לאמנים ישראלים נוספים ביניהם לקרן פלס ואבי אוחיון, שאמונים על כתיבת השיר שייצג את ישראל בשנה שעברה ״הוריקן״. תאגיד השידור סרב להגיב לדיווח לאחר פניית ״מעריב״.

לפני כשנה אודיה והזמר ששון איפרם שאולוב, שיתפו פעולה בשיר אהבה בשם "הדם שלי" ובאותו החודש, הוציאה את הסינגלים "אם אתה שלי" ו"פוליטיקה".

באפריל 2024 נבחרה הזמרת הצעירה לפורבס 30Under30 ובחודש אפריל האחרון רשמה שיתוף פעולה עם שרק ועומר אדם עם הלהיט "צמוד צמוד". 

עומר אדם (צילום: ערן לוי)
עומר אדם (צילום: ערן לוי)

לא מזמן אזולאי שיחררה את אלבום האולפן השלישי שלה הכולל 13 שירים שאת רובם היא כתבה בווילה בצפון, אותה שכרה כדי להתבודד ולעבוד.