כוכבת "האח הגדול" אביבית בר זוהר חוותה דאגה גדולה אתמול (שלישי), כאשר כלבה, דולר, החל להרגיש רע והתחיל להתנשף ללא הפסקה. ״זה כזה עצוב אני כל כך רגישה אליו״, היא עדכנה.
הדיווה הבלתי מעורערת, לא חיכתה לרגע ומיהרה לקחת את כלבה, דולר, לבית החולים הווטרינרי לטיפול נמרץ ביער בן שמן. בר זוהר עדכנה את העוקבים לאחר סדרת בדיקות שהכלב עבר, ומסרה כי מצבו של דולר משתפר והוא מרגיש הרבה יותר טוב.
״דולר כבר הרבה יותר טוב הוא לא מתנשף הוא כבר אכל ושתה״ שיתפה בר זוהר את העוקבים המודאגים. לאחר מכן העלתה סוגיה חשובה לא פחות: ״איך אנשים ללא יכולת כלכלית יכולים לטפל בכלב שהוא חולה זה לא הגיוני״, שאלה.
אל תגידו לא ידענו - הטבה מיוחדת למי שרוצה ללמוד אנגלית. לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות<<
היא שיתפה כי בתי החולים הווטרינריים, לוקחים תשלום בין 2,000 ל-3,000 שקלים עבור טיפול וייעוץ רפואי. ״זה לא פרופורציונאלי, אני ברוך השם אדם שיש לו, מה קורה עם אדם שאין לו, איך הוא מטפל בכלב שלו? בדיקת דם 600 ש"ח, צילום 800 ש"ח, עוד ביקור רופא 600 ש"ח.
הייתה שם בחורה שלא היה לה לשלם, יצא לה לשלם 7,000 ש"ח".
"איך זה לא מסובסד על ידי המדינה. זה כלב זה מטורף זה עולה יותר מבן אדם״, היא תהתה והוסיפה, ״כאב לי הלב זה לא נורמלי ולא פייר שזה המחיר לטיפול בכלב. ועוד בדיקות ובואי נשלול, אין מה לשלול הכל בסדר בבדיקות דם לא ראו כלום בצילום לא ראו כלום".
לסיום אמרה: "הם רצו עוד מלא בדיקות ואני עצרתי כי ראיתי שדולר בסדר. בחור אמר לי שזה כלום שהוא שילם 30,000 אלף שקלים. לא הבנתי איך אנשים אמורים לממן טיפול לכלב כשאין להם את היכולת הכלכלית״.