רגע אחרי ההדחה של עידו מלכה, אחד מהמשתתפים הבולטים בעונה הנוכחית של "כוכב הבא", מנחת הטלוויזיה והדוגמנית רותם סלע נפרדה מאסי עזר, החצי השני שלה למסך, והצטרפה לגבר האמיתי בחייה.
כבר תקופה ארוכה שלא ראינו את השחקנית והמגישה באירוע פומבי וחשוב לצד בעלה הלוהט, אריאל רוטר, משום שהתרגלנו לראות אותה כמעט תמיד לצד עזר או ליאור רז.
מנחת הטלוויזיה הצטלמה עם בעלה הלוהט מול עדשות המצלמה, אך כמובן שגם לא ויתרה על תמונה משותפת עם ליאור, הקולגה שלה לצילומים.
אחרי תקופה ארוכה שלא ראינו אותה, אתמול (ראשון) התייצבה סלע עם בעלה, רוטר, שווה לא פחות ממנה, בסינמה סיטי גלילות, להקרנת הבכורה של סרטו של ארז תדמור "סודה", בכיכובה ובכיכובו של רז.
עוד התייצבו השחקן זהר שטראוס שהגיע עם רעייתו אפי, המגישה לירון ויצמן, השחקנית והרקדנית רונה לי שמעון שחזרה לאחרונה לרווקות ונמצאת בימים אלה בישראל, דורון בן דוד, ויעקב זאדה דניאל חבריו של רז לצוות של הסדרה "פאודה". ובנוסף גל פפולר, גילי איצקוביץ, עדי עזרוני, שרון כידון ובתה נעה ,מיטל ברכה שחקנית ורעייתו של ליאור.