חברת הכנסת מירב כהן חשפה בפודקאסט של מעריב כי תרמה 30 סנטימטרים משיערה לעמותת "זיכרון מנחם". זוהי הפעם השנייה בה כהן תורמת שיער לארגון, המסייע לנשים חולות סרטן באמצעות הכנת פאות.
תרומת השיער של כהן מצטרפת למאמצי העמותה לספק פאות לנשים המתמודדות עם נשירת שיער כתוצאה מטיפולים כימותרפיים. העמותה נתמכת בתרומות שיער ופועלת בשיתוף פעולה עם סַפָּרִים ומתנדבים.
מירב, שמנו לב לתספורת החדשה שלך. תוכלי לספר עליה?
"כן, הורדתי 30 סנטימטרים מהשיער שלי. הסיבה לכך היא תרומת השיער לעמותה מדהימה בשם "זיכרון מנחם", שמכינה פאות לנשים חולות סרטן. זו הפעם השנייה שאני עושה זאת, ונהניתי מכך מאוד בפעם הקודמת"
אז את מעודדת גם את כל מי שיכולה לתרום שיער לעשות זאת?
"זו תחושה נפלאה. ישנם סַפָּרִים שעושים זאת בחינם, ואף מתקיימים מפגשים עם בנות שלוקחות חלק בעמותה. זהו פשוט מעשה יפה. אגב, מדובר במיזם מדהים שהוקם על ידי משפחה חרדית, כל הכבוד להם".