ליר עוז, שמשתתפת בתכנית הריאליטי ״אהבה חדשה״ ברשת 13, פרסמה הבוקר (חמישי) תגובה בחשבון האינסטגרם שלה על גל הביקורות שחוותה ברשתות החברתיות מיד לאחר שידור הפרק השלישי של התכנית

״אני רוצה להגיד שהפרק אתמול טלטל גם אותי. להשתתף ב׳אהבה חדשה׳ זה מאוד אינטנסיבי, להיות עם בן אדם שאתה לא תמיד מתחבר אליו זה קשה.. בחיים האמיתיים כשאתם יוצאים לדייט ולא בא לכם אתם פשוט הולכים כל אחד לדרכו ומסיימים בהודעה או שיחה נכון? אז תחשבו מה הייתם מרגישים אם הייתם צריכים לגור עם הבן אדם הזה שלושה ימים? 

ליר עוז (צילום: מתוך התוכנית ''אהבה חדשה'', רשת 13)
ליר עוז (צילום: מתוך התוכנית ''אהבה חדשה'', רשת 13)

אם לומר את האמת, אני ופרי לא התאמנו ועדיין, כחלק מהפורמט, היינו צריכים לגור באותה דירה ולנסות לפתח משהו שהבנו לאט לאט שלא באמת קיים. אנחנו מאוד שונים ולא הבנו אחד את השנייה בהמון סיטואציות״. 

עוד הוסיפה: ״השלושה ימים האלה שאנחנו ביחד הם מאוד מלחיצים, זאת חוויה חדשה ומפחידה ובתוך המקום הזה בלי טלפונים, בלי משפחה וחברים, יכול להיות שיכולתי להגיב אחרת בכל מני סיטואציות כי בסופו של יום אני בן אדם ולא חפה מטעויות״. 

בהמשך גם כתבה: ״אמנם אני נראית קרה וחותכת אבל לא הראו כמה הרמתי לו ופרגנתי אבל באותה נשימה רציתי להיות אמיתית איתו ולא למרוח אותו בתירוצים״. 

הסטורי של ליר עוז (צילום: מתוך אינסטגרם)
הסטורי של ליר עוז (צילום: מתוך אינסטגרם)

בסטורי נוסף כתבה: ״אני רוצה להתעכב על מה שהכי צבט לי בלב - השיחה על המוות של אבא שלי ושלו. אבא שלי היה כל החיים שלי. אני כואבת כל יום, עצוב וקשה לי. אני מתגעגעת עד שכואב לי בכל הגוף.. אני חיה את זה יום יום שעה שעה״. 

״אני מהמקום שלי ניסיתי לתת לו פרספקטיבה אחרת.. ניסיתי לשקף לו שאם הוא יחשוב ויזכור את הרגעים הטובים ושמחים עם אבא שלו זה לא מעיד על זה שהוא שכח או כאב פחות״. ״בהסתכלות מהצד על הסיטואציה אני רואה כמה לא הייתה לנו תקשורת טובה ושני הצדדים לא הובנו נכון. הכוונה שלי הייתה לעודד אותו״.

הסטורי של ליר עוז (צילום: מתוך אינסטגרם)
הסטורי של ליר עוז (צילום: מתוך אינסטגרם)