אחרי שלירי אלבג שוחררה משבי החמאס יחד עם קרינה אבייב, דניאל גלבוע ונעמה לוי, ואמש (חמישי) אף זכתה לראות את התצפיתנית המשוחררת אגם ברגר, כעת תורו של אביה לרוות קצת נחת.
אלי אלבג נראה ברשתות החברתיות נוכח במסיבה חגיגית יחד עם בל אגם, אירית רחמים ואנשי העסקים רוני מאנה ותומר פינטו. ברקע נשמע עיבוד של השיר "Flowers" של מיילי סיירוס. אלבג נראה בסרטון מחויך ומרוצה, ובל אגם אף פירגנה בחיבוק.
כזכור, אלבג השתחררה בפעימה השנייה לפני מספר ימים. היא צולמה במסוק עם שלט: "אני אוהבת אתכם אזרחי מדינת ישראל, חיילי צה''ל, משפחה שלי! I'm back!". כעת היא עדיין נמצאת בבית החולים בשיקום.
בפוסט האחרון שפירסמה היום רשמה בין היתר: "אני רוצה שנמשיך להישאר מאוחדים, כי ביחד אין דבר שיכול לשבור אותנו. האחדות והתקווה שיש בנו מפחידה את כל אויבינו, מדהימה את כל אוהבנו ומנחמת את האנשים שבינינו. משפט שהיה מלווה אותי הוא ״בסוף כל לילה החושך נעלם״. והלוואי וכולם יזכו לראות את האור. לירי".
לצד רוני מאנה, אירית רחמים ובל אגם: כך אלי אלבג חגג את שחרורה של לירי
אלי אלבג, אביה של לירי אלבג ששבה לפני מספר ימים ארצה משבי החמאס, נראה במסיבה חגיגית ונוצצת עם מספר פרצופים מוכרים. מה היה שם?

TMI VOD
