בפודקאסט של השחקנית יעל פוליאקוב ומנחה הטלוויזיה אסי עזר, חשפה פוליאקוב שיחה אינטימית עם המטפלת שלה, שהיא במקרה גם אימו של בעלה. במהלך השיחה, הטיחה אימו של בעלה בפוליאקוב את הדברים המטרידים, כאשר אמרה לה שהיא רוצה להיות זונה.
"אני רציתי מיליונר, אני לא בניתי על מישהו שמחפש לי דירה עם שותף ובא לי עם אוטו צעצוע", סיפרה פוליאקוב על בעלה ועל האכזבה הגדולה שהייתה כשהכירה אותו והבינה שהחלום שלה להיות עשירה מתפוגג.
עזר ניסה להבין אותה ושאל: "התלוננת בפני המטפלת שלך על הבן זוג שלך, כשהיא אמא שלו, מתלוננת בפני אמא שלו שהבן שלה עני?". "כן" השיבה יעל, "מה עני? הוא ילד, אני כבר בת 35 יש לי ילד גדול אני תקועה אצל אמא שלי ומחכה להיות במטוס פרטי עם אי משלי בהוואי. אני לא האמנתי, שאני עוד לא שם, עד היום אני לא מאמינה".
כך אמרה פוליאקוב והוסיפה בהומור: "לא האמנתי איך זה קרה. אני נועדתי להיות מיליונרית אני נולדתי להיות מיליונרית, איך קרה הדבר הזה? לא הצלחתי לקבל את זה, ואמרתי לה תקשיבי אני רוצה להיות תלויה על מישהו, אני רוצה שמישהו ייקח אותי, יניע אותי, יביא אותי, יעשה לי, יתמוך בי, יעבוד בשבילי, לא רוצה לעשות, לא מעוניינת, אז היא אומרת לי 'זאת אומרת את רוצה להיות זונה'. אמרתי לה כן, 'את רוצה להיות תלויה במישהו?' אמרתי לה כן חד משמעית. רוצה להיות אפסה, אין לי בעיה, אני לא רוצה לעשות כלום".