פגשנו את השורד לשעבר טל מורד אתמול (שני) בהשקת קולקציית פורים של רשת הטיפוח סקארה והוא סיפר ל-TMI על התחושות להמשיך את החיים כשהמלחמה עדיין נמשכת, האופן בו הכל מאבד משמעות לצד הסיפורים הקשים שמגיעים בכל יום וכמה הוא פתוח לאהבה חדשה.טל מורד בראיון ל-TMI (צילום :מערכת TMI)
אנחנו מציינים 500 ימים למלחמה, אתה באופן אישי נלחמת במילואים. תספר לי על הקוטביות הזאת, לעבור משדה הקרב להשקה.
״תראי, אין באמת מילים שיסבירו ויתארו את התחושות, בסדר? היום זה היום ה-500 לאחים שלנו שנמצאים בשבי. ואני נמצא איתך פה באירוע השקה לפורים. אבל את יודעת, בסוף, שיגרה חשובה והיא מצליחה לרפא ולעזור עם כמה שזה נשמע אבסורד. וכאן לפעמים החוסר משמעות הזה מגיע, את מבינה? פתאום דברים מרגישים לך פחות עם משמעות. לפעמים בדיוק בגלל הדיסוננס הזה. וזה סופר קשה ההתמודדות עם זה. זו חלק מההתמודדות - לנסות ליצור איזו שגרה בתוך המציאות ההזויה הזאת שאנחנו נמצאים וחיים בה״.
״בעיקר זו יותר תחושת האובדן ממשמעות בתוך העבודה ובתוך העשייה. לפעמים דברים מרגישים לי חסרי משמעות וזה מה שתוקף אותי בעיקר. זה לא שפתאום אני מתעורר, אני יודע מה אני עושה, אבל לפעמים אני מאבד קצת משמעות בתוך מה שאני עושה בגלל המצב במדינה״. "זה קשה ואני מתמודד עם זה ונאחל רק טוב ושיחזרו לנו בריאים ושלמים. את יודעת, את מדברת איתי על זה וזה עושה לי…(עצר)״.
מה איתך מבחינה רומנטית? אתה פתוח לאהבה חדשה או עדיין במחשבות על העבר?
״הלב שלי פתוח לזוגיות. בכללי, אני אדם מאוד זוגי. וכזה יבוא זה יבוא, כרגע כל עוד זה לא מגיע אז אני מאוד משקיע בעצמי ובקריירה שלי. אבל את יודעת, אני כן מחפש את השותפה שלי. מי לא מחפש את השותף או את השותפה שלו? זה הדבר הכי חשוב והכי כיף בעולם״.
מה אתה בעיקר מחפש?
״משהי שתהיה לי טובה פשוט, שתעשה לי טוב ושתמלא אותי. וגם שתדע לבשל. אני חייב מישהי שתדע לבשל. אני מאוד אוהב את המטבח, אני בא מבית כזה, בית של בישולים״.
ואתה לא יודע לבשל?
״אני יודע, אני אוהב את המטבח בגלל זה. אני אוהב להיכנס לבית ושיש ריח כזה, את יודעת, כשאת נכנסת לסבתא לבית של אמא. ריח של בישולים של אפונה ואורז ובצל שמטגנים אותו - איזה ריח זה. מבחינתי, תתני לי, ריחן בריח של בצל שרוף״.