הזמרת נסרין קדרי הפכה לזמרת הכי מדוברת בחודש האחרון עם הלהיט המצליח שלה "לא לפנות אליי", שכבש כל חלקה טובה והגיע אפילו עד שחקניות התיאטרון המוערכות כמו גילה אלמגור, סנדרה שדה, נעמי לבוב ועוד לטובת סרטון שממחיש באופן תיאטרלי את מילות השיר.
אלא שלצד ההצלחה הגדולה, למדור TMI נודע על שינויים מטלטלים בצוות המקצועי של קדרי. אם בעבר אמן שהיה נוטש את סוכנות הייצוג שלו, היה מדובר ברעידת אדמה. אלא שכיום, יש רעידות אדמה מסוג אחר כשאמן נוטש את איש הסושיאל שלו.
הזמרת מיישמת את מילות השיר על עצמה בחייה האישיים ואומרת לאיש הסושיאל שלה, דובב אגמי שליווה אותה בשנה וחצי האחרונות - לא לפנות אליה. קדרי ודובב סיימו את ההתקשרות ביניהם אך יודעי דבר לחששו שהוא יישאר חלק מהצוות של הזמרת אך בפלטפורמה אחרת.
לא עבר יותר מדי זמן וכבר יש מי שנכנס לנעליו - מנהלת הסושיאל החדשה של נסרין היא אלית אליהו. רק אתמול דיווחנו לכם כי קדרי שלשלה לכיסה 300,000 שקלים לאחר שהלהיט הפופולרי שלה "לא לפנות אליי" שהפך לאחר השירים המושמעים במדינה, נמכר לפרסומת של בנק מזרחי טפחות.
על פי הדיווחים, הזמרת תשתתף בפרסומת לצד הפרזנטור הקבוע דביר בנדק והשחקנית חן אמסלם, שהפכה גם היא לאחרונה לפרזנטורית של הבנק. ההצלחה המסחררת של השיר הביאה כזכור גם לחיקוי מוצלח של הזמרת ב"ארץ נהדרת", ואף הפכה אותו לאחד הסאונדים הפופולריים ברשת החברתית בטיקטוק בקרב צעירים רבים וגם בקרב סלבריטאים.
רק לפני חודשים אחדים קדרי הפכה לאימא הפעם השנייה, כשהביאה לעולם את בנה השני יחד עם בעלה רום שמיר. את בנה הבכור - ריף -ילדה הזמרת בינואר 2024, ולא הרבה אחרי כבר חזרה לבמות בגזרה מחמיאה במיוחד.