היום (רביעי) נחשפו שמותיהם של החטופים שצפויים לשוב מחר מרצועת עזה לשטחה של מדינת ישראל לאחר שנחטפו באכזריות על ידי מחבלי חמאס בשבעה באוקטובר.
עם הפרסומים הקודרים, הסלבס לא הצליחו להישאר אדישים והתייחסו לבשורות הקשות מנשוא, ביניהם דניאל גרינברג, ספיר אביסרור, עדן חסון, נינט טייב ועוד. אפילו השחקן האמריקאי נת'ניאל בוזוליק שיתף בסטורי שלו את השם "ביבס" באנגלית על רקע כתום וקרא לכולם לשתף את הפוסט.
גרינברג כתבה: "אוי אלוהים, כאב לב. פשוט עצוב. כל כך חיכינו לשמוע על סוף אחר, איזה נס גלוי. לא פייר". אביסרור כתבה: "נשבר הלב, לגמרי. לעולם לא נשכח את זה, את התמונה הזו של אימא מחבקת את שני הילדים שלה, הסיפור הזה. זאת שריטה לעם שלנו, שריטה בנשמה לנצח".
גל אדם: "נשבר הלב לחתיכות. מאחל לאותם מחבלים מסריחים שייחנקו בגיהנום. שנדע בשורות טובות בעזרת השם". הזמר עדן חסון כתב: "כמה תקוות היו שתחזרו. לב של מדינה שלמה נשבר. איך אפשר לרצות נשמות טובות כאלה, כמה רוע ואכזריות". נינט טייב כתבה: "אני לא יודעת איך אפשר לנשום. הגוף בפנים כאילו רב עם עצמו. קוראת את השורות האלה ולא מצליחה לתפוס את זה. מחר יום קשה כל כך לעם ישראל. הלוואי שנצליח, לפחות מחר, להיות רגע ביחד, ברגעים האיומים האלה".
גם יוצאת "האח הגדול" שי לי עופרי, כתבה: "לא יודעת להסביר את הכאב שיש לי בלב. כאב בלתי נתפס. כל כך התפללתי שהם בחיים ושהחלאות משתמשים בהם כקלף. סירבתי להאמין שהם לא יחזרו, הייתה לי ציפייה שאולי יהיה נס. לא מוצאת שום מילה שתוכל לנחם את האבא ירדן שחזר אלינו מהגיהנום הזה. מצטערת".
גם פרידה עוזיאל כתבה: "הלב מסרב להאמין והדמעות זולגות מעצמן. לעולם לא נסלח. אמן שתיענשו כמו שמדיע לכם. מפלצות, שליחים של השטן, אין רחמים". גם ליאם גולן, בנו של הזמר אייל גולן, שמבלה בימים אלה בטיול אחרי צבא בתאילנד, עצר הכל כדי להתייחס וכתב: "נשבר הלב. כמה קיווינו לסוף אחר. סליחה. יהי זכרם ברוך". הזמרת נסרין קדרי כתבה: "מחר יום אבל לאומי".