יולי ויצמן, בתם של הזמרת מיכל הקטנה וניר ויצמן, חוגגת אבן דרך משמעותית בחייה. לאחר שהוציאה רישיון נהיגה, רכשה יולי את מכוניתה הראשונה - אאודי A3 יד שנייה משנת 2022.

הרכישה המרשימה התאפשרה הודות לחריצותה של יולי, שמימנה את הרכב מכספים שחסכה מעבודתה כטיקטוקרית. על פי הערכות שוק, מחירה של אאודי A3 משנת 2022 נע בין 150,000 ל-250,000 שקלים, כתלות במצב הרכב, הקילומטראז' ורמת האבזור. 

יולי ויצמן (צילום: מתוך אינסטגרם)
יולי ויצמן (צילום: מתוך אינסטגרם)

כזכור כשהייתה קטנה יותר, ויצמן כתבה לעוקביה ברשתות החברתיות כשהגיבה על מערכת היחסים של הוריה, אך מיהרה למחוק. ויצמן נשאלה: "למה לא רואים את אבא שלך? למה הוא לא בא אתכם לחופשות?", והשיבה בכנות: "וואו כמה שאלות כאלה. שאלה מאוד אישית שקשורה להורים שלי. אני אוהבת את אמא שלי ואת אבא שלי ואת המשפחה שלי ומתפללת שהסוף יהיה כמו באגדות. כי בסוף אין כמו משפחה". 

ויצמן שעושה את צעדיה הראשונים בעולם הבידור, התראיינה בראיון במהלך צילומים לסוכנות יולי: "תמיד אהבתי להיות על במה ובפרונט. למדתי מאמא, אתם תשמעו ממני עוד הרבה. אני עובדת על סינגל חדש". עוד שיתפה יולי כי "אמא שלי החברה הכי טובה שלי", וכשנשאלה על מערכת היחסים המורכבת של הוריה, אמרה: "הם תמיד יהיו ההורים שלי. זה ביניהם. בבית זה פחות מורגש. אנחנו ארוחות שישי ביחד ובילויים ביחד". אנחנו מאחלים ליולי שתהנה מהרישיון החדש ונהיגה בהצלה בכביש ושתסע בזהירות.