לאחר חודשיים וחצי במעצר בחשד לאונס ומעשה סדום, הזמר מושיקו מור, שוחרר אתמול למעצר בית בביתו, תחת תנאים מגבילים ובהם איזוק אלקטרוני. עוד לפני שהתקבלה ההחלטה, הזמר הגיע אתמול לדיון בבית המשפט המחוזי מרכז-לוד, בנושא מעצר הבית כשהוא עם כיפה על ראשו לאורך כל הדיון.

אחרי החלטת השופט אבן חן על שחרורו למעצר בית, יצא מור, מבית המשפט , היישר אל רכב מרצדס יוקרתי שהמתין לו בכניסה לבית המשפט ברברבנות, כשלצידו אישתו, אחותו ועורכי הדין שמלווים אותו. מור יצא, כשהוא לבוש עם בגדים שקיבל מאישתו לטובת היציאה ומתחת בלטו ציציות אלא שחסר היה לו פרט אחד. מושיקו מור יצא מבית המשפט כשהוא ללא הכיפה שחבש רגע לפני בדיון. לא ברור מה הסיבה שלשמה הסיר את הכיפה, ומדוע  הניח כיפה על ראשו רק במהלך הדיון עצמו ובסופה בחר להסירה.

מחוץ לכותלי בית המשפט מיהר הזמר לרכב  שהמתין לו, לעדת צלמי הפפראצי אמר "תודה רבה שבאתם, תנו לי להגיע למשפחה ולילדים". את שחרורו לוו קריאות: "מגיע לו צדק. אוהבים אותך, מלך המוזיקה של הצפון".