בית משפט השלום בתל אביב, האריך בשישה ימים ועד ל-30.3.2025 את מעצרו של פול פסקר, דוגמן לשעבר החשוד בשוד מזוין ואלים מהשבוע שעבר, של בעלי מועדון גדול בתל אביב. מדובר בהארכת מעצר שנייה. ברשותו של פסקר, נתפסו 200 אלף השקלים , סכום הכסף שנשדד, שנותר אזוק בידיו וחבול עד להגעת השוטרים לזירה.
בדיון שהתקיים בבית המשפט טען נציג המשטרה כי פסקר, היה זה שניהל את אירוע השוד ויחד עם שניים אחרים הגיעו לזירה כשהאחרים חמושים בנשק חם שהיה בכיסיהם , התיזו על הקורבן גז פלפל "והיכו אותו באלימות רבה. לפי החשד, החשוד שבפנינו ניהל את כל אירוע השוד, כאשר הוא תצפת לפני השוד על המקום, שלח את החשודים לשדוד את המקום ולקח את הרכוש שנשדד".
עוד עלה כי השודדים התדפקו על דלת ביתו של בעל המועדון כשהם מתחזים לשליחים של וולט ואת הכסף ששדדו הכניסו לתוך ארגז החברה עד שמסרו אותו לידיו של פסקר. בבית המשפט חשף נציג המשטרה עו"ד רס"ר משה גרסטנזנג, כי ברשות המשטרה סרטון בו רואים חלק משמעותי שקושר את הדוגמן לשעבר לשוד ולחשדות המיוחסים לו, ומציין כי "מדובר בתיק מורכב ובחשוד אינטילגנט מאד , היחידה החוקרת עשתה הרבה פעולות לקדם את התיק. לחשוד יש רישום פלילי משנת 2024. שני החשודים הנוספים לא אותרו ולכן יש עילת שיבוש".
השופטת רוית פלג בר דיין, שהחליטה כאמור להאריך את מעצרו של הדוגמן לשעבר ציינה בהחלטתה אחרי ששמעה את דברי פרקליטו של החשוד. "ביום ה – 21.3.2025 הוארך מעצרו של החשוד לאחר שנקבע קיומו של חשד סביר ועילות מעצר בעבירות של שוד מזוין בנסיבות מחמירות וקשירת קשר לביצוע פשע. עיון בתיק החקירה מלמד כי החשד הסביר שהיה כלפי החשוד מתחזק וזאת כפי שעולה ממסמכים שצורפו לתיק החקירה. בנוסף ולאור נסיבות ביצוע העבירה, נשקפת מהחשוד עילת מסוכנות שלא ניתן להפיגה בחלופת מעצר בשלב זה. מדובר בחשוד בעל עבר פלילי, הרשעותיו האחרונות משנת 2024".