הזמרת קרן פלס עברה שנים לא פשוטות עם בעיות בריאותיות והגירושים מנועם טור, אב ילדיה. כעת, אחרי שיצרה שיר ליובל רפאל שייצג את ישראל באירוויזיון 2025, פנינו למומחית שלנו הנומרולוגית והמתקשרת יפעת אורלב שתבדוק על פי תאריכי הלידה של פלס.

מה צפוי לפלס מבחינה זוגית, איך נראו החיים שלה עד היום ומה היה חסר, איזה אלמנטים היא הכניסה לשיר של האירוויזיון והאם צפוי קאמבק לאקס המיתולוגי.

קרן פלס, נועם טור (צילום: כפיר זיו,הנהלת מתחם מול החוף village)
קרן פלס, נועם טור (צילום: כפיר זיו,הנהלת מתחם מול החוף village)

יפעת אורלב
*מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה*

האם קרן פלס כתבה בעצם את השיר כמסר אישי לנועם טור? את התשובה לכך אגלה בהמשך הכתבה. מי את קרן פלס ולמה את אישיות כל כך הטרוגנית ושנויה במחלוקת? אני חייבת לציין שמזמן לא ניתחתי מפה כל כך מעניינת ומורכבת.

אל תגידו לא ידענו - הטבה מיוחדת למי שרוצה ללמוד אנגלית. לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

יפעת אורלב (צילום: פרטי)
יפעת אורלב (צילום: פרטי)

הכותבת הינה יפעת אורלב נומרולוגית קבלית ומערבית ומתקשרת. לפרטים נוספים וליצירת קשר לחצו כאן

קרן פלס 11.3.1979
שימו לב שהשם המלא שלה קרן פלס, הוא שם קצר. שם קצר? לא נורא. אבל לפחות שלא יהיה בנוי רק מעיצורים. ושמה המלא של קרן פלס מורכב רק מעיצורים ואין בו אף אות אהו"י בשם. אותיות אהו"י נחוצות לזרימה ואיזון הנשמה. כמו כן אותיות האהו"י מחברים לרבדים הגבוהים של האמונה. אמרתי *אמונה ולא דת*. אמונה היא ההבנה שיש משהו חזק ממך שמנהל את העולם ולא הכל בידיים שלך.

לכן לקרן קשה. היא הייתה רוצה לשנות את העולם, אבל זה בטח לא יקרה. קרן, על פי כל ההצלבות בתאריך הלידה שלה היא פריקית של שליטה גם אם זה מלווה בחיוך צחור שיניים ועיינים טובות.

קרן פלס (צילום: צילום מסך מתוך קשת 12)
קרן פלס (צילום: צילום מסך מתוך קשת 12)

מפת עץ החיים שלה מראה על אישה שנולדה להיות מנהיגה. היא בוסית, ביקורתית, גם כלפי עצמה אגב. הקולות הפנימיים שלה עובדים שעות נוספות ועד שהיא מתישה את עצמה. עם זאת קרן אמפתית, רגישה עם נכונות לעזור כשזקוקים לה. היא קשורה למסגרת הבית, המסורת והחינוך שקיבלה והכי אוהבת להרגיש נזקקות. נזקקות נותנת לה שליטה אבל הפעם בקטע טוב.

"הוא זקוק לי" ובידיים שלי לעזור לו. לכן היה לה קשה רגשית לאכזב או לפגוע במתמודדים כאחת השופטות "בכוכב הבא". הקהל שלה הוא התרופה שלה, איתו היא מרגישה מושלם. אני מגדירה את זה כסוג של יחסים לא מחייבים. אני אתכם בשבילכם ואני מחליטה מתי ואם להיחשף.
עם כל עניני השליטה, הגברים אותם היא ממגנטת עם הנשיות הבלתי מתפשרת שלה, הם גברי אלפא ולכן לימים מערכות הזוגיות שלה יובילו לאורך זמן למתחים, חוסר סבלנות ותסכול רגשי בעיקר שלה.

לקרן יש מזל בחיים שבאים עם יושרה פנימית וגישה טובה לאנשים אך הדאגנות והביקורתיות שסביבה גוזלת מכוחותיה ומההנאות שלה ואף גורמת לה לפגיעות מיותרות. מצבה הנפשי משפיע במישרין על מצבה הפיזי. לא פלא שבגמר "הכוכב הבא" היא בקושי דיברה. כדי לשמור על בריאותה הפיזית עד 120 היא צריכה להתייחס ברצינות לאזהרות באזורי הצ'אקרות הבריאותיות שלה באזור גב, ראש צוואר וצ'אקרת הלב.
ממליצה לה על טיפולים אלטרנטיבים לשימור וחיזוק.

קרן מאוד רומנטית מאוהבת באהבה בדיוק כמו בשיר המיתולוגי של טינה צ'ארלס "I Love To Love" רק שהיא הרבה יותר מאוהבת בפנטזיות שלה מאשר מיישמת אהבה הלכה למעשה. קרן פלס מחוברת לאמא אדמה, לארץ ישראל הטובה והישנה עם *קשר חזק לדמות האב* שמהווה אגב עבורה דמות לחיקוי והשראה וכמודל לראש שבט של משפחה יציבה.

קרן פלס (צילום: Tomer Neuberg/Flash90)
קרן פלס (צילום: Tomer Neuberg/Flash90)

קרן מודעת לים הכישרונות שבה. היא יודעת ומרגישה "סטאר" ברמה הכי בינלאומית שיש אבל במפה שלה יש גם מלא אכזבות ובגידות דווקא ממקורבים בתעשייה. בגלל שהדי אן איי הנומרולוגי שלה הוא בסך הכל חזק ויודע להתמודד, היא ממשיכה הלאה אך אף פעם לא שוכחת.
התודעה שלה בנויה להצלחה אבל היא לא מאילו שתצא מסוחררת מהן. דווקא החינוך והיציבות והקרקוע מלמדים אותה שההצלחה והממון הם לא הכל בחיים ושיש משהו במשפט: "האצילות שבפשטות".

כשהאזנתי לשיר שלנו לארוויזיון השנה: "New Day Will Rise" זיהיתי אלמנטים נשמתיים של קרן. אני לא מדברת על טעם מוזיקלי. קטונתי. בשיר, כמו בקרן, יש אלמנטים של בלדה, שאנסון, רומנטיקה צרפתית, סקרנות וקצת דרמה בדיוק כמו אצל קרן פלס בחיים.
גם בסרטון לכאורה הכל יפה, אותנטי, טבע ואנשים שבסוף הסרטון הדמות נשארת לה לבדה אל מול האור. ככה אני רואה את מפת הלידה של קרן. הכל כמעט מושלם ורק אהבה אמיתית תביא לה את האור.
והאהבה שאני מדברת עליה היא *האהבה של קרן לעצמה* לא לקבל כח ועוצמות בזכות הקהל או הסביבה, אלא אהבה עצמית שמגיעה משקט ואיזון פנימי.

קרן עברה שנתיים נומרולוגיות מאוד מטלטלות. ציר של משוב של מה היא רוצה בחיים או מהחיים באמת. היא נעה בציר הזה של הרצון לשמור על היציבות המשפחתית בלי כל הסטרס הנלווה שלו. הבשורה הטובה היא שמ-11.3.2025, יום הולדתה האחרון, היא נכנסה לעיתוי נומרולוגי של שינוים מבורכים והיא עשויה להרגיש טוב יותר. סוף סוף. לא, זה לא קשור לעניין האירוויזיון אלא לטרנספורמציה נשמתית. משהו טוב עם הנפש שלה קורה השנה.

היא פתאום תרגיש אחרת ותדייק את הבחירות שלה. כמו כן כמה חברים יצאו לה מהלו"ז ויכנסו אחרים במקומם. בגדול קרן מעדיפה קומץ קטן של חברי אמת מאשר להיות "מלכת המסיבות". אם היא תוריד טיפה הילוך מה שלא צפוי לדעתי השנה, היא תוכל להכניס בשנתיים הקרובות גם אהבה אמיתית.

הסתכלתי על תאריך הלידה של נועם טור יליד ה-2.4.1983.
ק-קרן
נ- נועם
ביחד זה נקבל את הצירוף. *קן* כמו קן משפחתי . התא המשפחתי תמיד יהיה שם במיטבו.

נועם טור (צילום: יח''צ)
נועם טור (צילום: יח''צ)

אצל קרן קשה לפרק מסגרות כי היא אישה של מסגרות ומצד שני יום הלידה שלה ונתיב השוטה רוצה לשחרר מסגרות. כי עצם "חוסר המחויבות" נותן לה סוג של שקט פחות לחץ וחרדה שיש לה מהם די והותר. קרן ונועם תמיד יהיו בשביל הילדים ומלחמות לא תראו כאן גם אם ממש תרצו.

כמו שציינתי, ברגע שקרן "לא מחויבת" לכאורה, היא הרבה יותר נוכחת. זה מתנהל אצלה בדיוק כמו ב"חרדת ציפייה" כאשר הציפיות ממנה מכניסים אותה ללופ שהיא לא מוציאה ממנה את המיטב. היחסים עם נועם טובים. הייתי מהמרת שיש שם גם אהבה. נועם נכנס באפריל 25 לשנה הכי טובה בזוגיות שתמשך עד אפריל 26 בגלל שקרן נכנסה לעיתוי של שינוים ופרסום ונועם לעיתוי של זוגיות, אם היא תרצה ליישם שינוי משפחתי כקאמבק העיתוי מצוין.

אבל יש כאן עבודה בעיקר שלה. כי נועם הוא גבר תקשורתי, גמיש וזורם. אבל נועם צריך אישה נוכחת. אז אם קרן תסכים להורדת הילוך מה שלא יקרה כי כמה שהלו"ז עמוס יותר ככה הנשמה שלה פחות בביקורתיות פנימית, הקמבק יהיה אפשרי. אבל עם או בלי הקמבק, זו הפרידה הכי לא פרידה שיש. כי כשבונים קן משפחתי יציב כזה, שום בני זוג עתידיים לא יצליחו להרוס.