ארבע לפנות בוקר, תושבי שכונת היוקרה בצמרת תל אביב מקבלים השכמה מלחיצה עם אזעקה וכריזה לפנות את דירותיהם במהרה. הזמר בן אל תבורי נמנה בן השכנים הנאים בבניין המגורים המפואר בשכונה היוקרתית, מנסה להבין על מה כל המהומה.
הוא פותח את דלת ביתו מתוך שינה ושומע במסדרון הבניין כריזת חירום הקוראת לשכנים לפנות את המגורים ולא באמצעות המעלית, הוא יוצא למרפסת ביתו ומגלה לתדהמתו - 12 משאיות כיבוי אש וניידות משטרה פרוסות ברחוב השכונה המיוחסת. תבורי תיעד את הרגע המלחיץ ואמר "שמישהו יסביר לי מה הולך פה? אני בשוק".
אז יצאנו לבדוק על מה כל המהומה ומבירור עולה כי שריפה פרצה באחת הדירות בבניין בו מתגורר הזמר הנודע, והיות שמדובר בבניין רב קומות מרכזי בשכונת מגורים צפופה יחסית (או למען דיוק חשובה ומיוחסת) כל כבאות תל אביב הוזעקה למקום.
לאחר בירור היה מדובר בשריפה קטנה שהתחוללה באחת הדירות בבניין, שריפה שהסתיימה במהירות עוד לפני שהתחילה. אבל הצוות הגיע במהירות הבזק, כאילו היה מדובר באירועי השבעה באוקטובר. זה שבוע לא חיובי עבור הזמר, בן אל שהתאשפז פעמיים בבית החולים איכילוב, לאחר שחווה כאבי בטן קשים פעמיים.