ערוץ 14, המזוהה לא פעם כמי שמבטא קו ממשלתי ותומך במסרי ראש הממשלה, קיבל לאחרונה הנחיה מהרשות השנייה להסיר סממן מחאה ששולב בשידוריו. הסממן היה דגל שחור, אשר הוצג כביטוי למחאה ולדרישה לפיטורי ראש שב"כ, רונן בר. לאחר קבלת אזהרה מהרשות השנייה, ניצב כעת ערוץ 14 בפני אירוע נוסף.
במהלך חודש פברואר האחרון, השיק הערוץ קמפיין פרסומי ומיתוג מחודש, אשר כלל הצבת שלטי חוצות ברחבי הארץ. אולם, על רקע המתיחות הפוליטית, אחד משלטי החוצות הללו, בו כיכבה מגישת החדשות המרכזית של הערוץ, מגי טביבי, הושחת.
השלט, שנועד לקדם את מהדורת החדשות של הערוץ והציג את תמונתה של טביבי, רוסס בכתובת "הצילו אותם" מתחת לכיתוב המקורי. טביבי שיתפה ברשתות החברתיות תמונה של השלט המושחת ותגובתה: "תודה לכל שוחרי הדמוקרטיה, שרחוקים מלהיות דמוקרטים".