מגיש תוכנית הבוקר וחזאי חדשות 13 אלעד זוהר, חשף ברשתות את הסיבה להיעדרות שלו מהגשת תחזית מזג האוויר בשבוע שעבר, שלווה בשרב כבד ושריפות רבות.
זוהר שיתף סטורי מתוך בית החולים וסיפר לעוקביו שהוא מלווה אדם קרוב. המגיש והחזאי לא פירט מי המקורב שמאושפז, אבל שיתף בכאב האישי וכי אין לו מצב רוח או פנאי לעסוק בתוכן רגיל ושזה כל מה שמעסיק אותו בימים אלה: "הרבה זמן לא דיברתי איתכם, וביום כזה שמזג האוויר משחק תפקיד משמעותי חסר גם לי להתייחס למה שקורה עם השרב השריפות שבירת השרב ומה שצפוי בהמשך".
זוהר המשיך: "אבל המציאות היא שבימים אלה אני מלווה אדם קרוב אליי מאוד, בבית חולים. כאן אני ממש עכשיו. אני יודע שנעלמתי קצת אבל לא במצב רוחי או בפנאי שלי לעסוק בתוכן כרגע. אבל אני אחזור בעזרת השם הכל יהיה בסדר ונשתמע".
כעת מתגלה שהאדם הקרוב, הוא אביו של החזאי שהלך אתמול לעולמו. אמש בישר זוהר את הבשורות הקשות ושיתף תמונת ילדות שלו לצד אביו וכתב: "אבא יקר שלי. נפרדנו בגוף אך לא בנפש. תודה על שהיית אבא שלי. האבא הכי טוב בעולם. אוהב אותך לעד" כאשר ברקע הפוסט ניגן את צלילי השיר של ג'ון לנון.