בנימין נתניהו נפגש ביום שני עם הנבחרים להשיא את המשואות בטקס יום העצמאות ה-77, ועורר סערה - הוא אמר "יש עד 24 חטופים בחיים", ומייד לאחריו הגיע תיקון של שרה - "פחות", שאחריו הגיב בהינד ראש, "אני אומר 'עד'". משפחות החטופים זעמו על כך שנדמה ששרה נתניהו יודעת בעצמה מידע שמשפחות החטופים לא יודעות - ודרשו לקבל את כל המידע הקיים על החטופים שנותרו בעזה.

פאולה רוזנברג שיתפה את הסרטון שבו רואים את הרגע הזה בין ביבי ושרה, וכתבה: "בכל בוקר אני אומרת לעצמי: היום לא אתן לאיוולת ולרוע לטלטל את סדר היום שלי, אעשה ככל שביכולתי להקדיש חלק מהשעות להדהד את הקולות של משפחות החטופים והנלחמים למען הדמוקרטיה, ובשאר היום אתרכז בעבודה, במשימות הבית, בילדות שלי, בחיים עצמם. ובכל יום מחדש אני נכשלת, בכל יום יש אירוע חדש שמפרק את התקווה, שמביא לשפל חדש שלא דמיינתי, מופעים של אובדן המוסר וצלם האנוש שמביאים אותי לכדי בכי".

View this post on Instagram

A post shared by (@paularosenberg)

עוד היא כתבה: "לא רוצה להתחיל לדמיין מה קורה למשפחות החטופים ששומעות את הדברים האלו, זה בלתי נתפס, בלתי נתפס.
מי שעדיין שותק/ת ולא תומכת במשפחות החטופים - אני באמת לא יודעת איך אפשר. נדמה שהאירועים בימים האחרונים נועדו רק לבעלי מנגנוני ההדחקה המפותחים ביותר".