המנחה אברי גלעד עלה אמש עם תוכנית הלילה שהוא מגיש לצד יאיר שרקי בקשת 12 ופתח את התוכנית בטקסט שלא מתאים לצפייה לילדים, ולכן משודר בשעות הלילה המאוחרות. גלעד חשף כי הוא קטף קמפיין חדש ונחשק, ונבחר לשמש פרזנטור לכדורים שמאריכים את איבר המין הזכרי - אך למרבה ההתפעה מבלי שידע על כך.

"פעם הייתי פרנזטור של כל מיני דברים - של בנק, של סופרמרקטים, של בזוקה, של אבוקדו", אמר גלעד את הדברים והוסיף: "אבל בחיים לא חשבתי לקחת קמפיין לכדורים לאיבר המין וזה לא בגלל חוסר התאמה".

אברי גלעד חושף את הפרסומת החדשה בכיכובו (צילום :מתוך קשת 12)

הוא מספר כיצד נחשף לפרסומת בכיכובו: "השבוע קיבלתי הודעה כזו והנה אני מככב בקמפיין לכדורים להגדלת איבר המין", אמר והוסיף קורטוב של הומור: "לא יודע למה בחרו בי, אולי המפרסם נתקל בי בטעות בשירותים ציבוריים. בכל מקרה אני רוצה להגיד שזה לא אני, והיום צריך להיזהר מכל מיני זיופים ברשת ולא להאמין לשום דבר".

"מי שמרגיש שהוא צריך הגדלה כדאי שיעבוד על קבלה עצמית ולא יקנה כל מיני דברים שסינים עושים מנשל של נחשים ומשיניים של תימסחים ומגדיל להם מאוד את את חשבון הבנק, בזאת נגמרת כל ההגדלה", סיים.

הפרסומת השקרית של אברי גלעד (צילום: מתוך קשת 12)
הפרסומת השקרית של אברי גלעד (צילום: מתוך קשת 12)

כזכור, לפני כשנה אברי גלעד וארז טל שהנחו תוכנית יחד במשך שלושים שנה פירקו את החבילה ומאז הוא מגיש תוכנית לילה לצד שרקי. בשישי האחרון השניין חשפו מה גרם להיפרדות שלהם: "זה היה נראה שהחיבור הזה יכול לעבוד. הוא גם עבד למשך תקופה, עד שהוא נבל, ואולי אחר כך נדבר על למה", אמר גלעד.

טל מיד השיב: "שידרנו יחד במשך חצי שנה, ואתה זוכר מה אמרתי לך ביציאה מהאולפן אחרי התוכנית הראשונה? גלעד ענה: "שזה נגמר", וטל התעקש: "לא, אני יצאתי בתחושה שאתה השתלטת לי על השידור, ואתה אמרת לי 'מזה לא נתת לי לדבר'".