- איש הימין ברל׳ה קרומבי פתח במסע מימון המונים עבור יועצו של ראש הממשלה, יונתן אוריך, אחד החשודים המרכזיים בפרשת קטארגייט, שנע לאחרונה בין בית המעצר למעצר בית. "25 שנים של רדיפה של כל סביבת ראש הממשלה. כל פעם מחדש כותרות מפוצצות, מעצרים ארוכים, משפחות שנהרסות ואנשים שנשברים, עשרות חקירות, מאות נחקרים וראש הממשלה אפילו לא הורשע בדוח חניה", כותב קרומבי ומוסיף: "והקורבן הפעם הוא יונתן אוריך, אב לתינוקת בת חודשים בודדים, אדם שכל חייו פעל למען המדינה ולמען הצלחתו של ראש הממשלה בתפקידו. זהו כל חטאו, ועל זה הוא נענש! כולנו נרתמים עכשיו למאבק שלו. עוזרים לו להילחם ולא להיות קורבן נוסף של המערכת, בדרך לראשו של ראש הממשלה". גם דובר הליכוד, גיא לוי, שיתף.
שלום לגיא לוי. מה דעתך על גיוס ההמונים הזה?
״אני, כאמור, שיתפתי קמפיין שהורם בכלל על ידי אחרים״.
ברל'ה קרומבי סירב להגיב.
- דורון וסיגל עופר העבירו את משכנם הקבוע למילאנו, אך ממשיכים במקביל להחזיק נדל"ן פה - בדמות הווילה בנחלה בבני ציון ודירתם המפוארת מול תיאטרון הבימה בת"א.
- לאחר שנכנס לרשימת הרווקים המבוקשים בישראל, עשה יואב פפושדו יו טרן וחזר לזרועותיה הדקיקות של אלה אגם. את הקאמבק הרשמי הם חגגו במסיבות יום העצמאות השונות של היפים והנכונים.
חברי "זהו זה", וגם לאורה ריבלין, יניב ביטון, דביר בנדק, קרן מור, אודיה קורן, ירדנה ארזי, עמוס תמם, יניב סויסה, שחקני ההצגה על חנוך לוין "מי שלא נולד מפסיד" ועוד רבים וטובים נוספים יופיעו במוצאי שבת, 7 ביוני, באירוע הצדעה לאגדת התיאטרון ג'יטה מונטה, שייערך בתיאטרון הקאמרי ובו גם יוענק לה פרס מפעל חיים.
מונטה, שערקה מרומניה בגיל 24, גילמה עשרות תפקידים ראשיים בתיאטרון חיפה, הבימה, החאן, ובעיקר בתיאטרון הקאמרי שהיה ביתה. היא זכתה בפרסים רבים, ביניהם שלושה פרסי התיאטרון הישראלי. היא גם כיכבה ברבים ממחזותיו של חנוך לוין. מונטה, שהייתה בעבר בת זוגו של דבל'ה גליקמן, ממעטת בשנים האחרונות להופיע בשל מצבה הבריאותי. התיאטרון הקאמרי וחבריה מתגייסים להפיק עבורה מופע מיוחד, חגיגי ועמוס כוכבים שהכנסותיו יועברו לשחקנית.