ענבר בן עטיה, בת 26, פרצה לתודעה הציבורית בעונה האחרונה של “המירוץ למיליון”, שם הגיעה למקום השני יחד עם דודה, אבישי רגב. השניים הפכו לאחד הזוגות האהובים בתוכנית, בזכות הדינמיקה המשפחתית והכימיה המיוחדת ביניהם. 

לאחר סיום התוכנית, ענבר עברה שינוי משמעותי במראה החיצוני שלה. היא שיתפה באומץ על השינויים שעשתה, כולל ניתוח אף, הזרקות לשפתיים, שינוי צבע שיער וירידה במשקל.

ענבר בן עטיה ואבישי רגב. המירוץ למיליון  (צילום: משה נחמוביץ')
ענבר בן עטיה ואבישי רגב. המירוץ למיליון (צילום: משה נחמוביץ')

בריאיון למגזין “את”, סיפרה: "הייתי ילדה מאוד שמנה. לא ברמה של ניתוח, אבל תמיד הייתי יותר ממה שצריך – ואחרי שאכלתי את בגט השווארמה שלי, אכלתי את השווארמה שחברה שלי לא סיימה. בכיתה ו' שקלתי 85 ק"ג, ובכיתה ז' החלטתי לקחת את עצמי בידיים. זה קרה אחרי שילד העליב אותי על המראה, מהשלב הזה עשיתי את כל הדיאטות האפשריות והיום אני לא נוגעת בבגט. המשקל שלי הוא 65 ק"ג, הגובה שלי 168 ס"מ והשאיפה שלי היא לרדת ל-60 ק"ג. במירוץ עליתי 3 ק"ג, כי בסוף היום כשאת באה למלון את אוכלת מכל הבא ליד. לי היה קושי נוסף, אני בת למשפחה דתית ומקפידה על כשרות – ואכלתי פיצות ופסטות שביומיום אני לא נוגעת בהן". 

אך השינוי החיצוני היה רק תחילתו של מהפך עמוק יותר. בחודשים האחרונים, ענבר בחרה להתרחק מאור הזרקורים ולהתמקד בהגשמת חלום ישן: קריירה במשחק. היא החלה ללמוד בסדנאות משחק פרטיות בהנחיית מאי מיכאלי, במטרה לבנות לעצמה עתיד בתחום. ההשראה לכך הגיעה מדמותה של שוגי בסדרה “זגורי אימפריה”, שגרמה לה להבין שזהו הייעוד שלה.

ענבר בן עטיה (צילום: פרטי)
ענבר בן עטיה (צילום: פרטי)

המעבר מעולם הריאליטי לעולם המשחק אינו פשוט, אך ענבר מוכיחה נחישות והתמדה. כעת, עם ניסיון טלוויזיוני, שינוי אישי עמוק והשקעה בלימודי משחק, בן עטיה ניצבת בפני פרק חדש ומרגש בחייה. היא מוכנה להוכיח שהיא לא רק כוכבת ריאליטי, אלא גם שחקנית מוכשרת עם עתיד מבטיח.