הסערה סביב הדיירת מאור ברוכמן לא נרגעת: כעת, מגיעה תגובה חריפה במיוחד מאור בן דוד, זוכה העונה הקודמת של "האח הגדול".
בן דוד העלה סטורי זועם באינסטגרם שבו לא חסך בביקורת קשה על ברוכמן: "אחרי שהייתי בבית הזה קשה לשפוט אנשים, אבל אין, מהיום הראשון לא הצלחתי להתחבר לאישה הזאת. מעבר לזה, היא חיה בסרט רע שהיא איזה ראש ארגון פשע של מחוז השרון. באמת שמפרק לפרק אני מגרד בראש מעצבים".
מאז שנכנסה לבית האח, ברוכמן הספיקה לריב ולהתווכח עם שורה של דיירים. אחד הריבים שהתחילו כבר בערב בכניסה היה העימות החריף בין ברוכמן לדיירת מאי ערב.
דבריה של ברוכמן למאי: "לא התגייסת, לא תרמת את חלקך, לא אוהבת משתמטים. אם היית עושה צבא היו לך עקרונות נורמליים", הציתו אש ברשתות החברתיות. בעקבות התבטאותיה גם סביב הלבוש של ערב והערות נוספות לדיירים אחרים, ברוכמן ספגה מאות הודעות נאצה ואיומים, מה שגרר תגובה רשמית מחשבון האינסטגרם שלה: "מאור היא לא רק דמות על המסך, היא גם אמא לשני ילדים קטנים. אין מקום לשנאה כזאת. זה חייב להיפסק".
גם משפחתה של ערב נכנסה לתמונה ופרסמה פוסט ברשתות החברתיות שבו הסבירה את הרקע לאי גיוסה של מאי – רקע שבעיני המשפחה לא היה ידוע לדיירים בבית ולא לצופים: "היי חברים, כאן המשפחה של מאי. לא יכולנו להתעלם מהרעש שהתעורר מאתמול סביב מאי שלנו. היה לנו חשוב להתייחס ולשפוך אור על נושא מאוד קרוב לליבנו, שנראה כי גם דיירי הבית וגם הקהל בבית עדיין לא מודעים אליו".
לדברי המשפחה, מאי עברה תהליך גיוס רגיל, אך התמודדה במקביל עם מצוקות נפשיות משמעותיות: "במהלך שלוש השנים האחרונות, לקראת סוף תקופת התיכון של מאי, החל תהליך ההכנה לגיוס לצה"ל. מאי התמודדה עם מצב מורכב, שהתבטא בחרדות, דיכאון ותחושת בדידות – שנבעו ממגוון סיבות אישיות ואירועים שעברה בצעירותה".