העונה החדשה של "האח הגדול" רק התחילה – וכבר מצליחה להצית שיח סוער ברשתות החברתיות. בימים האחרונים, אחת מהנקודות החמות במוקד השיח היא מערכת היחסים בין הדייר טל קאופמן לדיירת מאי ערב, כאשר גולשים רבים טוענים ליחס מתנשא או פוגעני מצידו, ומחברים את ההתנהלות הזו למקרים דומים מהעבר.

אחת שלא נשארה אדישה היא שני גולדשטיין, דיירת בולטת בעונה השמינית של התוכנית, שחזרה ברשתות החברתיות לזיכרונות הכואבים מהזמן שלה בבית – והצביעה על מה שלדבריה היה יחס אלים ומעליב מצד חלק מהדיירים כלפיה.

@ahgadol24 #טלקאופמן #ארזאיסקוב #האחהגדול2025 #האחהגדול2025 תודה - @Music.IL ♬ original sound - Ahgadol24

בסטוריז שפרסמה, שיתפה גולדשטיין קטעים מצולמים מתקופתה בבית, שבהם היא סופגת לדבריה השפלות ודברי ביקורת חריפים מדיירים אחרים – ביניהם דן רושנסקי, שאיתו ניהלה מערכת יחסים מורכבת, ואביחי אוחנה, מי שזכה בגמר אותה עונה.

באחד מהקטעים הבולטים שפרסמה, נראה אביחי אוחנה מעביר ביקורת קשה כלפי הדיירת תהילה אסודרי. גולדשטיין ציינה בצמוד: "אני ממש לא האישה היחידה שספגה התעללות מנטלית ואלימות ורבלית. אביחי יוצא מהחדר ופשוט מוציא עצבים ותסכולים על תהילה כמו שק חבטות, הבחורה לא עשתה לו כלום". לדבריה, אף אחד מהדיירים לא העז להגיב בזמן אמת: "וכולם יושבים ושותקים, כולל אני, מרוב הלם ופחד לקבל אש".

הסטורי של שני גולדשטיין (צילום: צילום מסך אינסטגרם)
הסטורי של שני גולדשטיין (צילום: צילום מסך אינסטגרם)

בהמשך, גולדשטיין הפנתה אצבע מאשימה כלפי אוחנה והבחירה הציבורית בו כמנצח העונה ההיא: "לפני כמעט עשור הענקתם את הניצחון לבריון שהוציא את המשפט 'אני אאנוס אותם נפשית' מהפה שלו. אני מבקשת, לא לתת יד לבריונות על המסך, לא של נשים ולא של גברים. זה לא קול בשום צורה".