חג הגאווה 2025 כבר מעבר לפינה, והיום (רביעי) מתקיים מצעד הגאווה בירושלים. שיאו של החג יגיע ביום שישי הקרוב, עם מצעד הגאווה המרכזי בתל אביב – אירוע השיא של חודש הגאווה בישראל, שצפוי למשוך אלפי משתתפים ומבקרים מרחבי הארץ והעולם.

כמדי שנה, יום אחרי המצעד, תתקיים מסיבת הגאווה הגדולה בפארק הירקון – בהובלתו של הדיג'יי האגדי עופר ניסים. המסיבה, שהפכה לאירוע הדגל של קהילת הלהט"ב בישראל, צפויה להציג השנה ליינאפ נוצץ במיוחד.

עופר ניסים (צילום: עומרי סילבר)
עופר ניסים (צילום: עומרי סילבר)

מקורבים להפקה לחשו באוזני המדור כי האמנים הצפויים להופיע על הבמה הם: עדן חסון, נינט טייב, ריקי בן ארי, מאיה סימנטוב ואילן פלד – אם לא יחולו שינויים של הרגע האחרון.

עדן חסון (צילום: נדב צור)
עדן חסון (צילום: נדב צור)

עבור עדן חסון, זו תהיה הופעה ראשונה עם עופר ניסים – רגע שצפוי לרגש את הקהל במיוחד. נזכיר כי חסון יצא מהארון בנובמבר האחרון, כשפרסם פוסט אישי באינסטגרם וחשף כי הוא נמצא בזוגיות עם השחקן והרקדן יותם גבריאל, אותו פגש בפסטיגל. מאז השניים עברו לגור יחד בגבעת אולגה.

מסיבת הפורים האחרונה של עופר ניסים, שנערכה באקספו תל אביב, כללה הופעות מפתיעות של כוכבים כמו עדן גולן, מגי אזרזר, יעל בר זוהר, מרגלית צנעני ורינת בר.

הציפיות בשיא, האנרגיה כבר באוויר – והשנה נראה שעופר ניסים מתכנן להרים את הרף אפילו גבוה יותר.