חלום הבית במושב, מהדורת אייל גולן. פרק ג׳: לפני קצת יותר משנה פרסמה ליאורה כי אייל גולן ובת זוגו דאז דניאל גרינברג וילדיהם המשותפים עברו להתגורר בנחלה במושב כפר הנגיד. רק מה, מידע מסווג שהגיע לליאורה האיר אז את הדברים בצורה מעט שונה.
מתברר שכבר לפני מספר שנים התעניין גולן בקניית משק במושב. אלא שעל מנת להתקבל ולרכוש את הנכס, על פי תקנון המושבים, התושב המיועד אמור לקבל את אישור חברי הוועד. חברי ועד המושב לא אישרו בזמנו את הרכישה של התושב המיועד. גולן מצידו יישם את האמרה “אם לא נכנסים מהדלת, אפשר לבוא דרך החלון", ועבר לגור בשכירות באותו המושב, במשק שמוצע למכירה ב־28 מיליון שקל. בתו אלין גם העלתה תמונה שבה הוא נראה מרוצה במיוחד באחוזה החדשה.
עכשיו ליאורה חושפת שגולן לא ויתר על חלום המושב ורכש משק במושב בית אלעזרי בסכום של 11 מיליון שקל. הוא עדיין לא עבר לנכס, ומקורות בבית אלעזרי לחשו לליאורה שגם שם לא מתלהבים מהדייר המיועד והנושא כנראה יגיע להליכים משפטיים.
מליאם הפקות נמסר בזמנו לגבי כפר הנגיד: ״אייל גולן מעולם לא התעניין בקניית משק חקלאי. זוהי הפעם הראשונה שהזמר בודק את העניין, ולכן שוכר משק על מנת להבין את החיבור למשק חקלאי. במידה שמשפחתו תתחבר, ישקול הזמר לרכוש משק באחד המושבים באזור״.