- ד"ש מהאייטיז: דליה מנטבר, לעד המנחה המיתולוגית של “שעת כושר" בערוץ הראשון, הובילה את אירוע הפילאטיס הענק של המותג Panta Rei בשיתוף עיריית תל־אביב-יפו, שציין 50 שנה מאז היא הביאה את השיטה לארץ. מתחו שרירים: ריטה, סנדרה שדה, ליקי רוזנברג, ענת בוגנר מנכ"לית דלתא ישראל מותגים ועוד.
- נגה בנר סוארי, סמנכ"לית השיווק ביוניליוור ישראל, פגשה על סט הצילומים של בדין את הפרזנטורית החדשה של המותג, הקומיקאית תום יער. זוהי הפרסומת הראשונה של יער עבור בדין, והיא מוסיפה הומור קליל ונגיש למותג הוותיק.
- במוצ״ש האחרון התקיים ערב מרגש עם מיטב שיריה של כלת פרס ישראל, נורית הירש, במסגרת סדרת “שירים מכל מקום" של הסינפונייטה הישראלית ב"ש. בניצוחו ועיבודו של רני קלדרון, המנהל המוזיקלי של התזמורת, זכו השירים האהובים לביצועים תזמורתיים חדשים ומרגשים. לצידה של הירש הופיעו הסולנים תום כהן וצחי סיטון, ונגן הקלרינט עידו אבנגולוב. בין הנוכחים באולם היו יאיר נגיד, מנכ״ל הסינפונייטה הישראלית באר שבע, ובכירים נוספים מעולם התרבות בדרום.
- חברת "גדעון קוסמטיקס" המובילה בישראל בשיווק, ייצור, ייבוא, הפצה והדרכות של תכשירים, כלים, ריהוט ואביזרים בתחום טיפוח השיער, יזמה פודקאסט תחת השם "שיחות סלון" ביוזמת מאיה כהן בן שלוש סמנכ״לית השיווק של החברה ויואב ארובס מנהל מחלקת ההדרכה. את הפודקאסט מובילים הפרזנטורים של החברה, הלא הם מעצבי השיער המובילים בישראל. הפודקאסט תחת השם "שיחות סלון" אותו ניתן למצוא בכל הפלטפורמות, עוסק בכל מה שמעסיק את הענף - ניהול עובדים, אתגרים עם לקוחות, טרנדים בעיצוב שיער ועוד. בין הפרזנטורים שעובדת עם החברה ולוקחים חלק בפודקאסט - אבי אמיר, יגאל לובטון, רונן לייזר, מוטי רובין, סלון AY, סלון TLV, אורן אהרוני, אמיר זהבי נתי קלאורה שמואל מיכלסון דוד וארז ועוד.