ראש הממשלה בנימין נתניהו ערך אמש מסיבת עיתונאים שנייה, בשבוע אחד, מאז שמדינת ישראל יצאה למתקפה נגד איראן. גם הפעם ערך נתניהו מסיבת עיתונאים בזום לגופי התקשורת השונים, שהוקלטה דקות ספורות לפני שידורה, בטענה ל"אילוצים ביטחוניים".
עכשיו תשחקו אותה מופתעים, גם הפעם כמו במסיבות העיתונאים הקודמות, מסיבת העיתונאים נפתחה בשאלתו של הכתב המדיני של ערוץ 14, תמיר מורג.
אלא שנראה כי הכבוד הגדול לו זוכים מגישי 14 הופך כבר לחוסר מזל כשהסאונד של תמיר היה משובש ושאלתו נשמעה מקוטעת ולא ברורה. למען הסר ספק אז פרצה מגישת חדשות 12 יונית לוי לשידור והבהירה כי מדובר בתקלה מקורית כפי שנשלחה להם, כדי שלא יחשדו שמדובר בתקרית מכוונת שעשו חדשות 12 לחדשות 14.
"אני רק אומר התקלה היא במקור, הוא מקליט את זה במתקן מאובטח ולכן זה לא בשידור חי אלא אירוע שקרה לפני כמה דקות, התקלה היא במקור בקלטת או בקובץ", דיווחה לוי.
נראה כי המזל מפסיק לשחק לערוץ 14 שזוכה תמיד להיות הראשון שמפנה שאלות לרוה"מ, כי גם במסיבת העיתונאים הקודמת שגם היא נפתחה בשאלה של עיתונאי חדשות 14 ,מורג, שיחק המזל לרעתו אלא שאז הכתב, לא פתח את המיקרופון ו"פיספס" את ההזדמנות לשאול שאלה ראשונה.