הפרק החדש של “רוקדים עם כוכבים”, שישודר הערב בקשת 12, כלל רגע אישי וטעון במיוחד, כאשר הדוגמנית ומלכת היופי לשעבר קארין עליה פתחה לראשונה על מערכת יחסים רעילה שחוותה.
על הרחבה, ברגע של כנות יוצאת דופן, מספרת קארין: “מישהו שאתה אוהב ואתה סומך עליו ואתה נותן לו את הלב שלך, ויש ביניכם אהבה, ופתאום לא אותו בן אדם. זה לא מה שראית או דמיינת״.
בהמשך היא משתפת גם על ההתנהגות שהובילה לשבירת האמון: “זה קצת עצבים, אז הוא מקלל, אבל זו הייתה הכנה למשהו שלא ציפיתי אליו״. קארין לא מסתירה את הקושי לדבר על החוויה: “המילה אלימות מלחיצה אותי, צריך לעכל אותה רגע. פחדתי מאוד. אני הכי הרגשתי אשמה בעולם״.
לצד החשיפה האישית, קארין נחשבת לאחת המתמודדות הבולטות בעונה הנוכחית. יחד עם בן זוגה לריקודים, אוראל כלאף, היא מביאה הופעות מלאות עוצמה ורגש ואף מסתמנת כאחת המועמדות הבכירות לזכייה.
הצופים זוכרים היטב את קארין גם מהעבר, בין אם מהקשרים המתוקשרים שהיו לה עם אסי ישראלוף וג’וזי זירה, אותו הכירה בעונה ה־11 של “האח הגדול”, שם הגיעה עד הגמר וסיימה במקום הרביעי.
כיום, היא שומרת את חייה האישיים הרחק מאור הזרקורים ונמצאת בזוגיות שקטה עם עידו זקן, איש עסקים ישראלי־אמריקאי.