הדיירת הכי בולטת העונה, מאור ברוכמן, זו שעוררה אינספור סערות כבר מיום הכניסה הראשון לבית, הודחה מבית האח הגדול בשבת האחרונה. כולם הסתקרנו לדעת איך תגיב ברוכמן לביקורות הקשות שנכתבו עליה בחוץ, גם הצופים וגם גופי התקשורת השונים, והופתענו לראות מאור ברוכמן חזקה ומשועשעת שרואה בזה משחק. אז פנינו למומחית שלנו יפעת אורלב, נומרולוגית קבלית והפיה הטובה שתעשה מפה לברוכמן וזה התחזיות הקודרות שקיבלנו. 

מאור ברוכמן ילידת ה 8.12.1989 מה לא נאמר על מאור ברוכמן?
אני חושבת שהיא אחת הדמויות שקיבלו את כל התארים שמצויים ב-dsm (ספר האבחון הפסיכיאטרי). על מנת לא להיות שיפוטית החלטתי לנתח את תאריך הלידה שלה, בלי לתת לה סטיגמה אישית מראש.

תמונות ראשונות של מאור ברוכמן לאחר שהודחה אתמול מבית האח (צילום: ללא קרדיט)
תמונות ראשונות של מאור ברוכמן לאחר שהודחה אתמול מבית האח (צילום: ללא קרדיט)

יום הלידה שלה - 8 מספר גורל- 2 מספר שם- 4 נתיב עץ החיים הקבלי - האיש התלוי. אני הפעם רוצה להתחיל דווקא ממפת עץ החיים של מאור ברוכמן.

מי שיושב על נתיב התלוי הוא אדם שלא משנה מה הוא יעשה לאחרים הוא תמיד יהיה הקורבן, "הקדוש המעונה". היא לכאורה אף פעם לא מתנגחת מסיבותיה האישיות אלא בשם "המטרה הנעלה". זה נתיב "האיש התלוי".

מהותו: הקרבה- קורבן. בתודעה של מאור רצים המשפטים: אני בסדר. "עשיתי את מה שעשיתי לשם מטרה נעלה" "אני מדברת בשם כולם" אותה "הקרבה" לכאורה, מביאה אותה למצב של כריה של קברים לעצמה ,שם היא נופלת או מועדת כל פעם מחדש. ככתוב בספרי משלי: "כֹּרֶה־שַּׁחַת בָּהּ יִפּוֹל וְגוֹלֵל אֶבֶן אֵלָיו תָּשׁוּב:"

יפעת אורלב (צילום: פרטי)
יפעת אורלב (צילום: פרטי)

הכותבת הינה יפעת אורלב נומרולוגית קבלית ומערבית ומתקשרת. לפניות ניתן להתקשר לטל' 052-6400181. לדף הפייסבוק שלה לחצו כאן

מאור צריכה להבין שמעטפת הקורבנות שלה לא נסלחת כי היא לא משרתת אותה. אבל היא התיקון שלשמו היא באה לעולם, היא צריכה פשוט להבין שפשוט רע לה ולטפל בזה לאלתר.

לא בשם הקורבנות, לא בשם העם. בשמה שלה. כי זה התיקון רק שלה. בנוסף, מאור משתנה כמו זיקית (נתיב המים בין ספירת הנצח להוד). עכשיו עזבו את עניין האח הגדול. האח הגדול הוא רק סימפטום לאגרסיביות ולרכבת ההרים שמתחוללת בתוכה.

למרות שזה לא נראה לעין, בתוך מאור מתחוללת סערה גדולה והנשמה שלה לא מוצאת מנוח כי היא בעצם, על פי כל הנתיבים בעץ החיים שלה, אישה עם שני ראשים. למשפחה הקטנה והחברים היא יכולה להיות סופר רגישה, אמפטית ומכילה ולכל השאר לא.

הבכי שלה הוא אמיתי. אין כאן "דמעות של תנין". היא בדיוק אותה ילדה שהורסת מסיבות יום הולדת כי אף אחד מהילדים בכיתה לא החמיא לה על השמלה היפה שהיא קנתה, בעוד שהיא לא כלת יום ההולדת.

מאור ברוכמן בחדר האח הגדול (צילום: באדיבות רשת 13)
מאור ברוכמן בחדר האח הגדול (צילום: באדיבות רשת 13)

כדי לקבל תשומת לב, היא נכנסת לריטואל הקורבן המעונה. ריטואל שמעייף את עצמה ואת המקורבים לה. בגלל שמאור נולדה ב-8 לחודש ומחוברת לקרן השפע הקבלי, היא לא דואגת. לכאורה. בתודעה שלה השפע החומרי יפצה אותה על כל השריפות שהיא עושה. וזו טעות
כמה עשירים מאושרים ראיתי בימי? לא ממש. תתפלאו. לא משנה כמה כסף יש לאדם, אם האושר שלו לא בא מבפנים, כלום לא שווה. בתוך מאור מתגוררת לה ילדה קטנה שהייתה פעם ילדה רגישה. באמת. לומר שמאור ברוכמן לא רגישה זה לא נכון מאור רגישה. נקודה. אבל רגש רע יכול להוביל אותך גם למעשים פחות טובים בחיים.

אחת הסיבות הכי גדולות לסכסוכים שלה היא שהיא יושבת בהצלבות על, תיקון נוסף וזה עם דמות האם וכל הדמויות הנקביות בחייה. בילדות שלה מאור הרגישה שהיא לא קיבלה מספיק תקשורת רגשית מדמות האם. וזה לא משנה כמה אמא שלה הייתה נוכחת או לא. מאור "מצדיקה לכאורה" את חוסר הרגישות שלה בגלל החסרים הרגשיים אותם הביאה מהילדות.

בנוסף, מאור לא מסתדרת עם נשים, והיא לעולם גם לא תסתדר. היא רואה בהן תחרות, היא רואה בהן קלות דעת, והיא רואה בהן כל מה שהיא לא אוהבת בעצמה. מאור נראית עם ביטחון עצמי מופרז אבל משקלו כקליפת השום, למאור אין ביטחון עצמי. בתוכה היא סוערת כמו מערבולת בלב ים. הבעיה היחידה שמטרידה אותי זה לא רק העליהום, השנאה וכל היח"צ הפחות מפרגן נגדה. את זה היא תנסה לתקן עם עזרה מקצועית בשנתיים הקרובות.

בראייה עתידית, אם היא תמשיך להזיק, בעיקר לעצמה, "העוררות והפגיעות יתר שבה" עלולים חלילה לפגוע אצלה, בצ'אקרת היסוד, שאילו האברים הנקביים הגניקולוגיים ורמות הסוכר בדם.

מאור ברוכמן, ''האח הגדול'' (צילום: באדיבות רשת 13)
מאור ברוכמן, ''האח הגדול'' (צילום: באדיבות רשת 13)

כן, אני מתכוונת על התעוררות עתידית של בעיות רפואיות באזורים שציינתי. נכון מאור צעירה, אבל צריך לשמור על הגוף והנפש בפרט בגילאים הללו, והנה הזהרתי. לכן זה ממש הזמן שמאור תיקח את עצמה בידיים ולעשות שינוי תודעתי, רוחני, קוגניטיבי.

בהיבט העתידי: מאור בעיתוי של יצירת קשרים השנה, עסקיים או זוגיים. רק שהיא בעיצומו של תיקון. הזדמנויות נוספות יבואו במפה שלה מאפריל 2026- 2027 רק אם תתקן. אחרת לצערי צפוי לה משבר נוסף ב-2028.

בראייה שלי, תוכנית "האח הגדול" היתה בשבילה טריגר ושיקוף. מה שנקרא חוויה שלילית מטלטלת שצריכה לעורר אותה לשינוי. למאור יש יופי חיצוני ויכולת לשנות תודעה ותצורה. אם היא תיקח את עצמה בידיים היא יכולה להכניס מלא אור לסדק הזה שנוצר אצלה. אבל יש כאן מסע ארוך, היא לדעתי צריכה להודות לאח הגדול שהוציא ממנה את כל הרע החוצה כדי שמאור תעשה חישוב מסלול מחדש. וזה בדיוק הזמן לכך.