בלעדי: סיימון לבייב, מי שזכה לכינוי “נוכל הטינדר” והפך לשם עולמי בעקבות הסרט הדוקומנטרי של נטפליקס, נצפה בעדשות המצלמה, בקניון עזריאלי תל אביב כשהוא מוקף בפמליה מאובטחת בצוות צילום שלם. הסצנה העלתה מיד את השאלה, אז מה שוב מתבשל?
אז בדקנו ולבייב, כך מתברר, בעיצומו של קמפיין יח״צ לקראת ספר חדש שהוא עומד להשיק: ״הסיפור מאחורי האיש״. הספר, שנכתב על ידו מתיימר להציג את גרסתו האישית לאירועים שתועדו בסרט המפורסם The Tinder Swindler, ולספק לדבריו את “האמת שמאחורי המיתוס”.
לבייב גם מצטלם בימים אלו לקמפיין פרסומי שילווה את ההשקה, כשחלק ממנו עתיד להיכלל בסרט דוקומנטרי חדש שמתוכנן לעלות בנטפליקס במהלך הסתיו הקרוב.
הקאמבק הציבורי של לבייב מעורר לא מעט תגובות זועמות אחרי הכול, האיש שהצליח להונות נשים במיליונים בזכות כריזמה, שעונים יוקרתיים וסיפורי כזב, מנסה עכשיו למכור סיפור חדש , הפעם עם נרטיב משלו ועם עטיפה כרוכה.
האם מדובר בניסיון כן לחשבון נפש או במהלך מתוחכם להלבין תדמית? התשובות יגיעו בסרט החדש שלו בנטפליקס בסתיו הקרוב