הלב נשבר, הזמרת ליאן כוזהינוף, הלכה לעולמה בגיל 19 בלבד. היום בשעות אחר הצהריים, תערך הלוויתה של הזמרת בבית העלמין בקרית שאול והשבעה תערך בבית המשפחה ברמת גן.
כוזהינוף, תלמידה מצטיינת מרמת גן, פרצה לחיינו בגיל 17 עם הבטחות גדולות, שהיא עומדת להטביע את חותמה בעולם המוזיקה הישראלית עם קולה הכובש וכשרונה יוצא הדופן. היא פרצה עם הסינגל שלה 'רמזורים", בהמשך השיקה את "אמצע ינואר", "מי יאהב אותו", "יאללה זוז", והשיר "להילחם עלינו" - שהפך לאחד מהמנוני המלחמה העוצמתיים והמרגשים.
ליאן נולדה בלוס אנג'לס, ארה"ב ובגיל 8 עלתה לארץ עם משפחתה. כוזהינוף היא בת אמצעית מבין חמישה ילדים, להוריה מירב ואורן כוזהינוף, איש עסקים נודע שהתנגד תחילה לשאיפות המוסיקליות של בתו. המקורבים של ליאן שעובדים איתה בתעשיית המוזיקה קיבלו היום את הבשורות הקשות בתדהמה גדולה, כך גם תושבי רמת גן ומקורביה. יהי זכרה ברוך.