נראה כי האחים שניר וספיר בורגיל עושים הכול ביחד: נכנסו יחד לבית האח הגדול, יצאו ממנו עם בני זוג טריים, התחתנו בזמנים זהים לאחר כשנה של זוגיות - וגם התגרשו כמעט במקביל, לאחר פחות משנה של נישואין.

שניר, מצדו, הספיק להקדים את ספיר בפער קטן אך משמעותי, כשנהיה לאבא טרי והביא ילד לעולם - מה שספיר תיאלץ, אולי, להשלים בעתיד כדי לשמור על האיזון ביניהם.

יובל מעתוק  (צילום: אור גפן)
יובל מעתוק (צילום: אור גפן)

בינתיים, בימים אלה, הם לא רק מנהלים גירושים כואבים ומתוקשרים - שניר משי לי עופרי, וספיר מאברהם אקלום - אלא גם פותחים חזית משותפת מול זוכת העונה שלהם, יובל מעתוק.

בצעד דרמטי החליטו האחים להסיר ממנה עוקב - מהלך שיובל גילתה הבוקר, ולא הצליחה להבין מה עומד מאחוריו. מעתוק שיתפה בסטורי:
"בוקר אור לכולם, וגם לאחים בורגיל שהסירו ממני עוקב. תגידו, נראה לכם שאין לי מה לעשות בחיים? ולקחת צד בטלנובלה שלכם?"