כמו כל הורה לילדים צעירים בחודשי יולי–אוגוסט, גם אושיית הרשת אדל בספלוב מצאה סידור לקיץ. הבוקר (שלישי), הורידה בספלוב את בתה שׁיה, בת השבע, במחנה הקיץ הבינלאומי של “קימאמה”, שם פגשה שׁיה את החברות החדשות שלה – בנות עשר, הגדולות ממנה בשלוש שנים.
בספלוב נדהמה לראות כיצד בתה גדלה במהירות, פיתחה עצמאות וחבורה חדשה של חברות. האם המופתעת ישבה ברכב ותצפתה מן הצד, ואז שיתפה את עוקביה: “אני לא מצליחה להבין מה קורה פה - איך היא גדלה לי כל־כך מהר?"
עוד הוסיפה: "עכשיו יש לה חברות בנות עשר, הן מתקשרות אליה לטלפון, והיא קובעת להיפגש איתן אחר הצהריים, גם בבית. איך היא גדלה לי ככה מהר?”
בסטורי נוסף אמרה: "מתה לשמוע את השיח, חלום", ובזמן שהיא פותחת את חלון הרכב ומתצפתת, הוסיפה בספלוב בהתרגשות: "תהנו מהר מזה שהם קטנים, הם גדלים מהר".