גלית גוטמן, מהנשים הבולטות והאהובות בתקשורת הישראלית, תצעד בקרוב שוב בשביל החופה, אבל לא לקראת חתונה חדשה שלה, אלא כדי ללוות את בתה הבכורה שירה גוטמן קורן ביום חתונתה. שירה, בתה של גוטמן מנישואיה הקודמים לצלם העיתונות זיו קורן, התארסה בסוף השבוע האחרון לבחיר ליבה רום, בן זוגה בשש השנים האחרונות, בהצעת נישואין מרגשת במיוחד שהתרחשה דווקא בלב סיציליה הרומנטית במהלך חופשה.
שירה שיתפה ברשתות את הרגעים המיוחדים של ההצעה, שכללו נוף עוצר נשימה, אהבה גדולה וטבעת נוצצת אחת. בן זוגה רום שלף טבעת באחת מנקודות התצפית היפות באי, ושירה עם דמעות של התרגשות אמרה איי דו.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
אחרי שהתאוששה מהרגע המרגש, שירה מיהרה לעדכן את בני משפחתה, וחבריה הטובים בשיחות וידאו ובמיוחד את אמה, גלית, שלא הסתירה את התרגשותה. כך גם על הפוסט שהעלתה שירה לעמוד האינסטגרם שלה, הגיבה גלית: "אין אושר כזה!".
אל תגידו לא ידענו - הטבה מיוחדת למי שרוצה ללמוד אנגלית. לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>
זו תהיה הפעם השנייה שגוטמן תצעד בשביל חופה, אך בניגוד לפעם הראשונה, בה נישאה בעצמה, מאז הפסיקה להתגרש ולנהל זוגיות פרק ב עם יגאל אהובי, הפעם היא תעשה זאת כאמא גאה ומלווה. עבור גוטמן, מדובר ברגע שיא מרגש במיוחד, ולא מעט עוקבים כבר מחכים לראות מה תלבש ביום הגדול. שיהיה במזל!