אחרי סערות רבות, התלונות על הטרדה מינית והתפטרות, שדרן הרדיו הוותיק, דידי הררי פותח דף חדש ומשתף רגע מרגש במיוחד. השדרן והמנכ”ל לשעבר של רדיו תל אביב, שפרש מתפקידו בדצמבר האחרון בעקבות פרסום תחקיר עיתון “הארץ”, שכלל עדויות קשות על הטרדה מינית לכאורה, מגיע כעת עם בשורה שמרככת את הטלטלות שעבר בשנה האחרונה ומודיע על הרחבת התא המשפחתי.

כזכור, עם פרסום העדויות, שכללו בין השאר תלונות של עובדות בתחנת 102FM וסטודנטיות אותן לימד, הוצא הררי תחילה לחופשה מהתחנה, ולאחר גל תגובות ציבורי, שכלל גם עזיבות של קולגות לתחנה כמו אייל ברקוביץ’ וחן ליברמן, הודיע על התפטרותו מתפקידו כמנכ”ל.

דידי הררי (צילום: אור גפן)
דידי הררי (צילום: אור גפן)

באותו פרק זמן נפרד גם מסוכנות הייצוג שלו ומחברת רכב בה שימש כפרזנטור לאור האישומים נגדו. כעת, חודשים אחרי שירד מתחת לרדאר, נראה שהררי מתחיל לשוב לשגרה: לפני כחודשיים פורסם כי ישוב לרדיו, הפעם עם תכנית שבועית חדשה שתשודר בכל יום שישי ברדיו דרום.

והיום (שני), הררי משתף כי לא רק בשורות בזירה המקצועית, אלא גם נחת בחיי המשפחה. שרדן הרדיו הוותיק מפרסם רגע אישי ומרגש בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות. דידי העלה תמונה של אחת מבנותיו ההריונית וכתב בגאווה: “סבא מתרחב”. בכך, בישר כי בקרוב יהפוך לסב בפעם הרביעית בחייו. הררי כידוע אב לשלוש בנות מאישתו מירית הררי ז"ל. בשורה משמחת שמסמנת אולי גם תקווה חדשה לעתידו האישי והמשפחתי.

כזכור, רגע אחרי שהפרשה נחשפה הגיב המגיש בתוכנית הרדיו האחרונה שלו ואמר: "אני רוצה לדבר על זה. הכתבה היא כתבה מכפישה, קשה, המתארת דברים שקשורים בהטרדות מיניות, לכאורה, שלי שמבחינתי לא קרו ו/או הוצאו מהקשרן סיטואציות מסוימות".

עוד אמר הררי: "אני מודה שכשקראתי את ההאשמות נגדי לפני שהכתבה יצאה, החוורתי והלב שלי החסיר פעימה. אני כל כך לא כזה, אני אמפתי, קשוב עם אופי אבהי ומשפחתי מאוד. ואתם המאזינות והמאזינים שמכירים אותי כל כך הרבה שנים, מרגישים את זה אני חושב דרך הרדיו. חשוב לי מאוד להגיד עדיין שאם משהי מרגישה שחציתי את הגבול או שגרמתי אי נוחות מכל סוג שהוא, זה כואב לי ממש ואני מתנצל ומבקש סליחה".