סערת הרומן של קרן פלס לא עוצרת: הערב (שישי) הביאו בערוץ 12 את דבריו של ראש אמ"ן לשעבר אהרון חליוה על השמועות לפיו בילה לילה באילת עם הזמרת. על פי השמועות, בלילה שבין ה-6 ל-7 באוקטובר האחרון השניים היו יחד. "לא הייתי עם קרן פלס. אל תדאג לא ז*** בלילה את קרן פלס, למרות שייחסו לי ז*** עם קרן פלס בלילה" אמר חליוה.
חליוה הוסיף: "היו שמועות שהייתי בלילה עם קרן פלס באילת. אמרתי - הייתי עם שתי נשים בלילה הזה, הבת שלי אריאל לידי - ואשתי, לא הייתי שיכור. אני בחיים לא שותה אלכוהול, כל מי שחושב שהלילה הזה הוא הסימפטום, לא מבין כלום מהחיים שלו".
במאי התייחסה פלס עצמה לשמועות ושללה אותן על הסף. "ב-6 באוקטובר הייתי ממש פה, בבית, עם נועם והילדים. באנו לכאן, סיפרנו להם שאנחנו נפרדים", הבהירה, "היינו ממש פה בדירה הזאת, לספר להם על הפרידה ואיך היא הולכת להיראות".