פודקאסט "ריאליטי פיד" פרק 24: המנחים רואי דהן ושני זוהר ניתחו את ההדחה המפתיעה של ארז מוגרבי וחן קראוניק, ואת העובדה שארז איסקוב נותר בבית - לבדו.
לדברי רואי, ההדחה הזו מסמנת שלב מכריע בפירוק "ציר הרשע" של איסקוב: "זה שבוע אחרי שבוע - דרור, שלקה, ועכשיו שניים ברצף. הבית בהלם". לדבריהם, מוגרבי נחשב "חומר לגמר" אך הפך לצל של איסקוב. "הוא היה אבא מדהים, לב ענק, אבל פחד לעמוד מולו - ואנשים לא אוהבים לראות דייר שנגרר", ציין רואי על מוגרבי. גם חן, לטענתם הודח בגלל ההצמדות לאיסקוב, אך לא רק, "הוא נפגע מהסיפור עם שירז - וזה מה שעלה לו בהדחה".
רואי ושני הדגישו כי הסיבה המרכזית להדחתם של מוגרבי וקראוניק היא הקשר הצמוד שלהם לאיסקוב. "שלקה נהרסה בגללו, מוגרבי הלך בגללו, חן הלך בגללו - כולם נצמדו אליו ושילמו את המחיר", אמרה שני. רואי חידד: "מי שנצמד לאיסקוב הופך לצל שלו, ובבית הזה צל לא מחזיק מעמד. הקהל רוצה לראות אנשים עם עמוד שדרה ודעה משלהם – לא כאלה שנבלעים תחתיו".
בהמשך ניתחו את יחסיו של איסקוב עם תרצה. רואי ציין: "האחיות שלה כתבו לו על המסך - למה אתה מקטין אותה? זה קו ברור, סיסטמטי". רואי הוסיף: "גם אחותה אמרה בחדר האח - הוא מקטין את תרצה. זו לא פעם ראשונה שזה נאמר עליו". הם התייחסו גם לרגעי השפל - כמו כששפך לה את תיק האיפור מול הפנים. "זה משפיל, גם אם בצחוק. יש דברים שלא עושים", אמרה שני.
במהלך הדיון הזכירו גם את תגובות המשפחות מחוץ לבית. "המשפחה של תרצה עמדה לצידה, ואילו משפחת איסקוב לעגה - כתבה 'טוב שלא הוספתם מנגינת כינור עצובה'. זו לא הדרך", אמר רואי והוסיף: "ברור שמשפחה צריכה לתמוך, אבל לא להגחיך סיטואציה כזאת".
לקראת ההמשך, השניים הסכימו: "ציר הרשע מתמוטט". זוהר הוסיפה: "הבא בתור צריך להיות איסקוב". רואי חתם בנימת צחוק: "אני ואת נהיה שם עם פופקורן כשזה יקרה".