מותג הניחוחות לגוף After Shower, שנולד בהשראת הרגע הכי מפנק של היום, אחרי המקלחת, ערך אירוע השקה חגיגי ב-BIG FASHION גלילות. מי שהובילה את החגיגה היא לא אחרת מאשר הפרזנטורית אדל בספלוב, שהגיעה למתחם ונרגשה לגלות בובת ענק בדמותה שהוצבה במקום.
רגע לפני שגזרה סרט וחגגה עם הקהל, היא התפנתה לשבת איתנו לראיון כנה במיוחד, על ההתמכרות לריחות, הסערות ברשת והציפיות ממנה כאימא ואושיית רשת.
כשנשאלה אם יש לה טקס מיוחד אחרי המקלחת, היא מודה:
"תקשיבי, אני חולת ריחות. אני מאמינה שגם רוב הקהל שלי מבין את ההתמכרות לריחות. יש משהו בלהיכנס למקלחת, לשים סבון גוף ולהריח אותו אחר כך גם אחרי המקלחת, ואז לשים קרם גוף, ואז לשים סבון גוף וזה וואו. בכלל כשאת נכנסת למיטה ויש לך ריח מטורף - זה כיף".
ומה לגבי אמבטיה ארוכה עם נרות? אדל לא מתבלבלת:
"קודם כל אני בן אדן שאין לו זמן, לדעתי חסר לי שעות ב-24 שעות. אז אמבטיה עם נרות - לא. אבל כן איזה דוש מפנק כזה, לא יותר מחמש דקות, גג".
זה מפנק?
"כן, זה גם עושה לי עצבים יותר מדי זמן".
על הסערה סביב התמונה של בנה כשהוא מעשן, היא מבהירה:
"הילד שלי לא באמת לקח סיגריה ועישן. הרי אני לא אעלה את זה אם הילד שלי עישן, נכון?"
איך את הגבת לתמונה?
"אני צרחתי מרוב שהוא חתיך. התמונה היא סטייל ברמות".
כששואלים אם היא מרגישה שמחפשים אותה, היא משיבה:
"לא. אני פשוט חושבת שאני בחורה מאוד אהובה, בחורה שמאוד מדברים עליה, ואם מדברים עליה אז כנראה אני עושה משהו נכון וטוב. לטוב ולרע צריך לדעת לקבל את התגובות הטובות ולא להסתכל על הביקורת הרעה כי זה לא רלוונטי לגביי. זה רק מעלה לי את הטראפיק באינסטגרם".
גם על הביקורת סביב המשקל בקמפיין בגדי הים היא מתייחסת:
"פשוט כל שבוע לעלות תמונה עם בגדי ים, זה הפתרון".
על הציפיות ממנה כאימא היא אומרת:
"אני חושבת שיש ציפייה בכללי. יש איזה הייפ כזה שאם אני טסה אז 'למה את משאירה את הילדים או צריכה לדאוג לילדים'. בסופו של יום כל אימא יודעת מה הכי טוב לה ולילדים שלה. אני נגיד לעולם לא שפטתי אימא. עצם זה שהיינו בהיריון והבנו את הילד הזה לעולם - זה כבר נס. זה בסדר שיש תגובות. שוב אני אומרת, כשאת משתפת את החיים שלך כלפי חוץ בצורה מאוד מאוד אותנטית, אל תצפי שלא תקבלי גם ביקורת. זה בסדר וזה ממש מקובל עליי. פשוט לא מתייחסת לזה".
ובשורה התחתונה - יש סערה שגורמת לה לחשוב פעמיים לפני שהיא מעלה תוכן?
התשובה חד-משמעית: "לא".