עמית ירדני, מי שהייתה ארוסתו של אבנר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה סדרת תמונות מחופשה מפנקת ביוון. ירדני, שעובדת בחברת ההיי-טק "צ’ק פוינט" וזכורה מהשתתפותה ב"נינג’ה ישראל", נראתה נינוחה וחייכנית, בבגד ים על רקע נופים פוטוגניים, משוטטת בסמטאות ציוריות ואף נוסעת במכונית עם גג פתוח.
הפוסט של ירדני מגיע ימים ספורים בלבד אחרי שנחשף כי החתונה המתוקשרת עם אבנר נתניהו, שנדחתה כבר פעמיים - מנובמבר 2024 ליוני 2025, בוטלה לחלוטין, והשניים החליטו להיפרד. מקורבים טענו כי השניים החליטו לקחת פסק זמן, כאשר אבנר עזב את הדירה המשותפת ושכר דירה לבדו.
נזכיר כי השניים היו אמורים להינשא ביולי האחרון בחוות רונית, באירוע ענק עם למעלה מאלף מוזמנים, אך החתונה נדחתה בשל המלחמה מול איראן. ההחלטה לוותר על פוליטיקאים באירוע יוקרתי של משפחת נתניהו עוררה עניין רב, ורק חיזקה את הזרקור הציבורי על בני הזוג.